Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Turneul ARTfel continuă şi se va transforma într-un turneu european!

0

Turneul național ARTfel se pregătește să devină Turneul european ARTfel. Până atunci, continuă în țară şi vă propune spectacolul de teatru „EU nu contez!” pe scene noi ale României.

Afis (1)

După ce a primit mii de aplauze, zâmbete şi lacrimi pe cele mai mari scene ale României, Turneul va fi prezent în următoarele locații înainte să ajungă în capitala culturală a lumii:

  • Teatrul National București , Sala Atelier – 22 Mai, ora 19:00
  • Buzău – Teatrul „George Ciprian” – 6 iunie, ora 19:00
  • Galați – Teatrul dramatic „Fani Tardini” – 7 iunie, ora 19:00

Spectacolul, care are la bază o piesa scrisă de Florin Coman, își propune trei obiective îndrăznețe:

  • promovarea teatrului independent de cea mai bună calitate cu implicarea unora dintre cei mai buni actori români,
  • revenirea la teatrul autentic
  • îmbinarea dramatismului specific teatrului cu lirismul muzicii clasice şi muzicii populare live.

În distribuție:

Marian Râlea, câștigătorul premiului UNITER 2016 pentru cel mai bun actor, va juca rolul principal „Iuda”. Distribuția este completată de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca, etc., actori consacrați precum Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu şi Relu Poalelungi şi actori tineri: Antonio Tadeusz Mincă, Beatrice Rubică, Altan Safta Zecheria, Georgiana Vrațiu şi Ştefan Opreanu.

Spectacolul vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai – muzică populară) cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii „George Enescu”: Adrian Petrescu, în calitate de regizor muzical.

Biletele se găsesc la casele de bilete sau pe www.mystage.ro.

Turneul național ARTfel a început în 2016 la Ateneul din Bacău cu un concert simfonic modern, a continuat cu lansarea „Trilogiei lui Nice”, cu premierele de la Teatrul Elisabeta, TNB, TNI, Teatrul Municipal Bacovia și va continua in 2017 în principalele orașe din țară dar și în orașe europene cu spectacole de teatru, concerte simfonice și lansări de carte.

Pentru mai multe detalii vizitați pagina de facebook: ARTfel acf, https://web.facebook.com/Clubul.ARTfel/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.