Tu esti cel mai bun „boardar”? Spune-ti povestea pe LiberInMiscare.ro

0

Prietenii de la L.i.M (liberinmiscare.ro) pun pe picioare un proiect pentru sezonul de iarna ’11-’12.

“De ce-ul” proiectului sta in dorinta noastra de a promova povestile celor mai buni romani care au curajul (si talentul) de a ridica nivelul snowboard-ului de la noi.

Vrem sa aflam cine sunt Mr si Mrs. X,  vazuti de comunitatea de boarderi de la noi drept cei mai talentati, cel mai dati naibii rideri de placi mioritice! Sugestiile voastre pe Facebook aici, pana in ultima zi a lui Noiembrie. Vom sta de vorba cu amandoi, ii vom poza, filma, scana si faxa pentru a va aduce povestile lor.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează