Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Trimite cuvântul „NEVOIE” printr-un SMS la 8845 și donează 2 euro lunar!

0
„Am petrecut un an foarte frumos la CONCORDIA, deoarece am profesori minunați și colegi deosebiți. Învățăm împreună, ne jucăm împreună, mâncăm împreună și facem tot felul de obiecte de artă. Profesorii noștri ne ascultă nevoile, ne ajută cu temele de la școală și sărbătorim Crăciunul în fiecare an.” Alina are 6 frați și doar tatăl ei lucrează. Este foarte ambițioasă, cântă la vioară și face parte din corul CONCORDIA.
Alina este doar unul dintre cei 72 de copii care merg la centrele noastre de zi. Aici, oferim servicii de tip „școală după școală“, dar și alte servicii sociale necesare pentru copii care trăiesc în sărăcie. Copiii primesc o masă caldă pe zi și intră în programe educaționale formale și nonformale facilitate de pedagogii noștri sociali.
Susține și tu copiii din centrele de zi ale Organizației Umanitare CONCORDIA, care, în această perioadă, au suferit și mai mult din cauza sărăciei extreme. Trimite cuvântul „NEVOIE” printr-un SMS la 8845 și donează 2 euro lunar!
*Pentru a proteja identitatea, numele utilizat nu este cel real

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.