Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Triathlon Challenge Mamaia

0

 

7 septembrie 2013: Triathlon Challenge Mamaia,

Editia a V-a

www.trichallenge.ro | facebook.com/TriathlonChallenge

Va asteptam la Mamaia, pe 6-7 septembrie 2013, la cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est. Cu un concept reinventat, care va aduce un plus semnificativ de spectacol si siguranta, de competitivitate si distractie, de briza si viteza.

Va fi o editie aniversara, un concurs cu un concept fresh, nou-nout, la cele mai inalte standarde internationale. Asa cum merita si cum meritati!

Trecem bariera de 5 ani de Triathlon Challenge si ducem provocarea la un nou nivel. O sa inotati, pedalati si alergati in cadrul unei competitii prietenoase, care o sa va dea ocazia sa va testati limitele, indemanarea si vointa, incarcandu-va totodata cu o doza sanatoasa de voie buna si miscare in aer liber.

Va fi o competitie sportiva de masa, o intrecere la care poate participa orice persoana: copii, tineri, veterani, oameni cu job si responsabilitati, mici si mari intreprinzatori, manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului si ai miscarii in general.

5 noutati pentru acesta editie = 5 motive in plus pentru a va rezerva data de 7 septembrie si a veni la mare:

1. TRASEU NOU – traseul pentru proba de alergare va fi separate de traseul pentru proba de ciclism; pentru un plus de siguranta, viteza, confort si spectacol. Proba de ciclism va fi spre Constanta, proba de alergare spre Navodari.

2. Starturi separate pentru fiecare proba in parte:

9:00 SuperSprint, 9:15 Sprint, 10:15 Olimpic, 12:15 Elite + International

3. Video Wall Led –pozitionat la capatul probei  de bicicleta, inspre Zona de tranzitie; va permite concurentilor sa vizualizeze timpul pe fiecare tura, turele ramase si timpul total.

4. Va exista un singur punct de acces in/din zona de tranzitie pe proba. Aceasta va fi mai spatioasa, zona de Finish la fel, iar spectatorii si fanii vor avea un loc special amenajat, excelent pentru incurajari si fotografii.

5. La tura de alergare se va trece prin zona de start/finish pentru un plus de spectacol.

Informatii despre ultimele noutati gasiti pe site-ul concursului: http://www.trichallenge.ro/7-septembrie-triathlon-challenge-mamaia-editia-a-v-a-reloaded/

Inscrierile sunt in toi iar pana acum au fost ocupate deja peste 200 de locuri. La 1000 de locuri ocupate, inscrierile se inchid. Lista concurentilor inscrisi poate fi vizualizata aici, iar formularul de inscriere poate fi accesat aici.

Probele raman aceleasi. Accesibile pentru oricine, indiferent de varsta si de pregatire. Concursul este ideal pentru a incerca primul triatlon, prin proba supersprint (pe distante foarte scurte, special gandite).

Triathlon Challenge Mamaia 2013

Proba olimpica & stafeta olimpica – 1500m inot + 36 km ciclism + 10 km alergare

Proba sprint & stafeta sprint – 750m inot + 18 km ciclism + 5 km alergare

Proba supersprint – 400m inot + 12 km ciclism + 2.5 km alergare

Company TriChallenge – primul triatlon din Romania dedicat exclusiv companiilor

www.trichallenge.ro/companytri

Daca faceti parte dintr-o companie, institutie sau ONG, puteti sa va inscrieti la o categorie special creata – Triatlonul corporate. Aici am pregatit atat o sectiune individuala (cu probe pe distanta sprint si supersprint), cat si una de stafeta (pe distanta sprint), ambele beneficiind de clasament si premiere separate.

Sensul acestui gen de eveniment pentru o companie este de a crea relatii interumane intr-un alt mediu decat cel din birou si de a suda echipe care sa lucreze impreuna pentru un obiectiv comun. Peste acestea se adauga spiritul sportiv si cel de fairplay, activand o puternica latura de competitivitate.

Deci va asteptam la Mamaia, pe 6-7 septembrie!

Un eveniment cu traditie, marca  smartatletic. Parte din Bioeel Triathlon Grand Prix Exterra 2013 (ultima etapa)

poster trichallenge 2013

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.