Training online: Securitate online pentru ONG-uri

0

Aproximativ 70% din totalul de e-mailuri trimise în lume sunt mesaje spam și una din trei persoane deschide mesajele periculoase în ciuda avertismentelor, aceasta fiind principala metodă de virusare a calculatoarelor.

Participă la webinarul „Securitate online pentru ONG-uri” alături de Bitdefender și află cum îți poți proteja organizația neguvernamentală de atacurile informatice.

Trainingul este organizat de TechSoup România împreună cu Bitdefender și va avea loc pe 15 aprilie, online, de la ora 18:00.

Afis-training online Bitdefender

Chiar dacă crezi ca n-ai nimic de furat din calculator, în cadrul webinarului vei învăța despre:

·  Securitatea datelor și principalele vulnerabilități ale unui ONG în mediul online?

·  Ce sunt virușii, atacurile de tip phishing și furtul de identitate?

·  Securitatea parolelor – de ce n-ar trebui să ai aceeași parolă pentru mai multe conturi

·  Tips & tricks – securitate online pentru ONG-ul tău.

Acest webinar este gratuit pentru organizațiile membre în comunitatea TechSoup România. Înscrie-ți și tu ONG-ul în cea mai mare comunitate de organizații interesate de tehnologie și participă la training. Iată ce trebuie să faci!

Dacă faci parte deja dintr-o organizație membră în comunitatea TechSoup, te poți înscrie la webinar aici sau accesând acest link: – https://attendee.gotowebinar.com/register/1336796490118265858

Despre trainer:

Loredana Botezatu – Specialist Securitate Cibernetică, Bitdefender

Loredana Botezatu scrie despre tehnologie și securitate online de peste 5 ani. Știrile și articolele ei sunt adresate utilizatorilor din întreaga lumea și sunt publicate pe www.hotforsecurity.com șiwww.bitdefender.com. Misiunea ei este să-i învețe pe utilizatori cum să se protejeze în mediul online.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.