Training Online: Raportare Financiara pentru ONG-uri

0

Participa pe 27 noiembrie 2014 la ultimul training online despre ”Raportare Financiara pentru ONG-uri”, alaturi de TechSoup si ING Bank, in cadrul programului ”Educatie Financiara pentru ONG-uri”.

Daca lucrezi sau esti voluntar intr-o organizatie non-profit, te poti inscrie gratuit la training completand acest formular online: http://educatiefinanciara.techsoup.ro/webinar-raportare-financiara-pentru-ong-uri/

Raportare Financiara pentru ONG-uri-visual
In prima parte a webinarului, Roxana Colisniuc, CSR Officer ING Bank, va vorbi despre cum ajuta raportarea financiara in mentinerea relatiei cu donatorii si sponsorii si va raspunde la intrebari precum:

  • La ce se uita un finantator cand analizeaza o cerere financiara?
  • Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac cei care lucreaza in sectorul non-profit atunci cand scriu o propunere de finantare?
  • Cand vine vorba de bugetul unei organizatii, la ce se uita un finantator?

In partea a doua a webinarului, vom vorbi despre ”Instrumente online de vizualizare a datelor financiare”. Trecem in revista pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a construi un infografic pentru organizatia ta neguvernamentala. Alaturi de noi va fi Madalina Raileanu, graphic designer.

Resurse de invatare, prezentari si articole realizate in cadrul proiectului ”Educatie Financiara pentru ONG-uri” sunt disponibile pe site-ul: http://educatiefinanciara.techsoup.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează