Training online GRATUIT: Social media pentru ONG-uri

1

Peste 6.000.000 de romani folosesc reteaua de socializare Facebook si toti acesti oameni s-ar putea alatura cauzei pentru care militeaza organizatia ta.

Daca lucrezi intr-o organizatie neguvernamentala si vrei sa inveti cum sa comunici mai eficient, participa la un training online despre social media pentru ONG-uri pe 21 noiembrie, incepand cu orele 18:00. Trainingul online este organizat de TechSoup Romania special pentru organizatiile neguvernamentale*.

Ligia Adam, consultant comunicare online pentru UNICEF Romania, ne va impartasi din experienta sa in domeniul social media. In cadrul trainingului, vei afla cum sa stabilesti si sa-ti mentii o prezenta activa in social media si cum sa atragi donatii din mediul online.

webinar_social-media

* Acest training online este organizat special pentru organizatiile neguvernamentale inscrise in comunitatea TechSoup Romania. Te poti inscrie gratuit, la training, accesand acest link: https://attendee.gotowebinar.com/register/1081311766238694145

Daca nu esti inca membru al comunitatii TechSoup, alatura-te acum celor peste 750 de ONG-uri inscrise deja: www.techsoup.ro/join

Despre TechSoup Romania:

TechSoup este cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentale din toata lumea. TechSoup Romania a sprijinit cele peste 750 de organizatii neguvernamentale membre ale comunitatii sale sa faca economii de peste 1.400.000 USD in ultimii 3 ani, avand in acelasi timp acces la cele mai noi programe si aplicatii – peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficienta.

Windows 8.1, Office Professional sau Adobe Photoshop sunt doar cateva dintre produsele software accesibile doar pentru ONG-uri, prin TechSoup Romania.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. Pingback: Linkurile zilei • Chinezu

Comentează