Training online GRATUIT: Social media pentru ONG-uri

1

Peste 6.000.000 de romani folosesc reteaua de socializare Facebook si toti acesti oameni s-ar putea alatura cauzei pentru care militeaza organizatia ta.

Daca lucrezi intr-o organizatie neguvernamentala si vrei sa inveti cum sa comunici mai eficient, participa la un training online despre social media pentru ONG-uri pe 21 noiembrie, incepand cu orele 18:00. Trainingul online este organizat de TechSoup Romania special pentru organizatiile neguvernamentale*.

Ligia Adam, consultant comunicare online pentru UNICEF Romania, ne va impartasi din experienta sa in domeniul social media. In cadrul trainingului, vei afla cum sa stabilesti si sa-ti mentii o prezenta activa in social media si cum sa atragi donatii din mediul online.

webinar_social-media

* Acest training online este organizat special pentru organizatiile neguvernamentale inscrise in comunitatea TechSoup Romania. Te poti inscrie gratuit, la training, accesand acest link: https://attendee.gotowebinar.com/register/1081311766238694145

Daca nu esti inca membru al comunitatii TechSoup, alatura-te acum celor peste 750 de ONG-uri inscrise deja: www.techsoup.ro/join

Despre TechSoup Romania:

TechSoup este cea mai mare intreprindere sociala care ofera tehnologie accesibila organizatiilor neguvernamentale din toata lumea. TechSoup Romania a sprijinit cele peste 750 de organizatii neguvernamentale membre ale comunitatii sale sa faca economii de peste 1.400.000 USD in ultimii 3 ani, avand in acelasi timp acces la cele mai noi programe si aplicatii – peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficienta.

Windows 8.1, Office Professional sau Adobe Photoshop sunt doar cateva dintre produsele software accesibile doar pentru ONG-uri, prin TechSoup Romania.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Linkurile zilei • Chinezu

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.