Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Training online gratuit pentru ONG-uri: Cum imi aleg banca daca sunt ONG?

0

TechSoup Romania, cu sprijinul ING Bank, organizeaza un nou training online in cadrul programului “Educatie Financiara pentru ONG-uri”, pe 25 septembrie, incepand cu orele 18:00, exclusiv pentru organizatiile neguvernamentale.

Trainingul vizeaza familiarizarea cursantilor cu notiuni bancare menite sa le usureze luarea deciziilor financiare si eficientizarea costurilor pentru organizatiile lor neguvernamentale.

Afis - webinar ING

Olimpia Gheorghe (Manager Business Support, Analytics & Policies) si Andreea Stoica (Head Of Region, Bucharest 3), voluntarele ING Bank care vor sustine trainingul, vor raspunde la intrebari precum:

  • Care sunt cele mai intalnite comisioane bancare?
  • Cum analizezi costurile bancare in functie de nevoile organizatiei tale?
  • Cele mai bune intrebari pe care trebuie sa le adresezi bancii tale.

Participarea la training este gratuita si deschisa oricarei organizatii neguvernamentale membre in comunitatea TechSoup. Orice ONG se poate alatura comunitatii TechSoup, gratuit, in doar cativa pasi: https://www.techsoup.ro/inscriere-ong-in-comunitatea-techsoup.

Organizatiile neguvernamentale care participa sau urmaresc toate cele 4 webinarii ale programului “Educatie Financiara pentru ONG-uri” vor intra in selectia pentru consultanta de la voluntari ING Bank.

Despre Educatie Financiara pentru ONG-uri

Proiectul Educatie Financiara pentru ONG-uri este organizat de TechSoup Romania, cu sprijinul ING Bank.

Educatie Financiara pentru ONG-uri este un program de invatare prin traininguri online, articole si infografice realizate de voluntarii ING Bank pentru ONG-uri, astfel incat acestea sa devina mai eficiente, sa navigheze mai usor printre instrumentele de planificare si raportare financiara si sa administreze mai simplu relatia cu banca.

10 organizatii absolvente ale proiectului vor realiza impreuna cu voluntari ING Bank o strategie de integrare a instrumentelor financiare online in activitatea lor curenta de management financiar sau de raportare a organizatiilor lor, pe care o vor implementa si urmari timp de 3 luni cu ajutorul ING Bank.

Informatii utile despre management financiar pentru ONG-uri gasiti si pe site-ul proiectului: http://educatiefinanciara.techsoup.ro/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.