Training Cafe: Program de facilitare grafică online cu @ Paul Dumitru (Picturise) și Diana Ghindă (Training Café)

0

Pe 4 martie un nou program de facilitare grafică online cu @Paul Dumitru (Picturise) și Diana Ghindă (Training Café). Trimitem instrumentele prin curier oriunde în România și ne bucurăm online de o jumătate de zi de practică cu energie bună și progres.

Mai mulți ani de organizat ateliere de practică grafică (în sală și online) demonstrează că, prin utilizarea unor tehnici simple și prin exersare, în doar câteva ore participanții obțin suficiente abilități pentru a putea include elemente de facilitare grafică în metodele pe care le folosesc cu grupuri.

Detalii și înscrieri aici.

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.