Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tradiția începe cu un cadou Fabulous Baskets

0

Anul acesta poți face un dar Fabulous Baskets de Paște întregii familii, partenerilor, angajaților sau persoanelor dragi din viața ta. Cadourile cu bunătăți pentru masa de Paște vin însoțite de bucuria descoperirii produselor autentice și oferă în același timp atmosfera intimă și familială mult așteptată.

Banner Fabulous Baskets

Ambalate într-un design modern, dar cu acel aer de tradiție al lucrului făcut cu gând bun, ele se găsesc în numeroase combinații și forme pe www.fabulousbaskets.ro, de unde își așteaptă noi destinații.

Sărbătorile Pascale reprezintă cel mai bun prilej de a aduce familia împreună. Este un moment încărcat de semnificație, de spirit și tradiție, unde fiecare își găsește bunătatea și buna dispoziție. Între toate acestea, masa de Paște este un simbol al regăsirii și revigorarea legăturilor dintre oameni.

Fiecare persoană care primește în dar un cadou Fabulous Baskets descoperă produsele tradiționale românești și fiecare moment petrecut alături de cei dragi se îmbogățește cu experiențe inedite. Produsele adunate în cadouri sunt adecvate atât dimineților, prin deliciile matinale, mesei de prânz din care nu trebuie să lipsească cozonacul și pasca cât și serii, când se deapănă amintiri alături de un pahar de vin sau o băutură tare, de casă. Siropurile, ciocolata și ouăle încondeiate cu măiestrie în Bucovina completează tabloul pitoresc.

“Toate bunătățile din daruri au o valoare simbolică. Cadourile acestui an însumează o gamă de produse atent selecționate, având în spate povești și emoții. Produsele din cadourile Fabulous Baskets sunt realizate de producători locali din diferite regiuni ale țării, pentru care primează calitatea. Totodată, variantele numeroase de personalizare a produselor au scopul de a asocia experiența plăcută a primirii unui cadou pe baza cunoașterii celui care îl dăruiește.„ Loredana Huiban, Fabulous Baskets

Oferind cadouri  Fabulous Baskets de Paște tuturor celor dragi ție vei fi sigur că le vei face o surpriză. De la cei mici, exploratori curioși sau membrilor familiei, până la cei mai pretențioși clienți, ficare va găsi o bunătate pe placul său. Iar pe măsură ce cadoul cu bunătăți se va goli, momentele voastre se vor umple de semnificație, vor aduce familia, prietenii si clienții mai aproape și vor întări legăturile voastre.

Cel mai frumos Paște este cel petrecut în familie, alături de cei dragi. Cadoul Fabulous Baskets de Paște e bucuria lor și un început nou, plin de bucurie.

Comenzile pentru cadourile de Paște se fac atât online pe www.fabulousbaskets.ro cât și telefonic la datele de contact de pe site.

Urmăriţi-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/fabulousbaskets/

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.