TOT Challenge – pentru cei pasionați de educație și training

0

Proiectul naţional TOT Challenge, organizat de Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației, se va desfășura în perioada 13 – 19 iulie 2014, în Bucureşti. Înscrierile pentru a treia ediţie au loc în perioada 9 – 22 iunie. Vor fi selectați 24 de tineri din toată țara, pasionați de educație și training.

Sigla-TOT-Challenge1

Obiectivul proiectului este de a forma tinerii ca viitori traineri. Participanţii vor beneficia de cadrul optim pentru dezvoltarea abilităţilor necesare unui trainer, fiind îndrumaţi de profesionişti în domeniu. Vor învăţa să construiască sesiuni de cursuri şi prezentări memorabile, astfel încât să fie apreciaţi şi recunoscuţi.

Proiectul dorește să facă mai accesibil domeniul training-ului pentru noi, tinerii, ce avem inclusă această arie profesională în planurile de viitor. Deltaplanul, simbolul nostru, înseamnă curaj pentru a zbura și pentru a îți asuma responsabilitatea alegerilor făcute în drumul atingerii viselor tale.

ASPSE este o organizaţie bidirecţională, având o puternică orientare către proiecte, pe de o parte, iar pe de altă parte, o orientare către problemele de reprezentare studenţească, în chestiuni educaţionale la nivel naţional. Valorile ASPSE sunt PROFESIONALISMUL, PASIUNEA şi PRIETENIA.

Mesajul echipei TOT Challenge pentru tinerii participanți este: „Trebuie să știi că TOT Challenge te ajută să zbori, dar tu ești cel care manevrează deltaplanul și îl direcționează!”

Cei interesaţi de o carieră în training şi pasionaţi de acest domeniu se pot înscrie pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tot.aspse

„Ia-ți avântul în training!”

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.