TOT Challenge – pentru cei pasionați de educație și training

0

Proiectul naţional TOT Challenge, organizat de Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației, se va desfășura în perioada 13 – 19 iulie 2014, în Bucureşti. Înscrierile pentru a treia ediţie au loc în perioada 9 – 22 iunie. Vor fi selectați 24 de tineri din toată țara, pasionați de educație și training.

Sigla-TOT-Challenge1

Obiectivul proiectului este de a forma tinerii ca viitori traineri. Participanţii vor beneficia de cadrul optim pentru dezvoltarea abilităţilor necesare unui trainer, fiind îndrumaţi de profesionişti în domeniu. Vor învăţa să construiască sesiuni de cursuri şi prezentări memorabile, astfel încât să fie apreciaţi şi recunoscuţi.

Proiectul dorește să facă mai accesibil domeniul training-ului pentru noi, tinerii, ce avem inclusă această arie profesională în planurile de viitor. Deltaplanul, simbolul nostru, înseamnă curaj pentru a zbura și pentru a îți asuma responsabilitatea alegerilor făcute în drumul atingerii viselor tale.

ASPSE este o organizaţie bidirecţională, având o puternică orientare către proiecte, pe de o parte, iar pe de altă parte, o orientare către problemele de reprezentare studenţească, în chestiuni educaţionale la nivel naţional. Valorile ASPSE sunt PROFESIONALISMUL, PASIUNEA şi PRIETENIA.

Mesajul echipei TOT Challenge pentru tinerii participanți este: „Trebuie să știi că TOT Challenge te ajută să zbori, dar tu ești cel care manevrează deltaplanul și îl direcționează!”

Cei interesaţi de o carieră în training şi pasionaţi de acest domeniu se pot înscrie pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tot.aspse

„Ia-ți avântul în training!”

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează