Topul Green Business 2011

0

Lansat in 2010 la initiativa Asociatiei Green Revolution, proiectul Green Business Index (GBI) este recunoscut drept singurul top al celor mai verzi companii din Romania si reprezinta un instrument de monitorizare si evaluare a initiativelor mediului de afaceri dedicate protectiei mediului.

In topul Green Business Index poate participa orice companie din Romania, indiferent de domeniul de activitate sau de dimensiunea afacerii.

Mai mult de 60% dintre companiile inscrise din 15 martie pana acum in GBI 2011 sunt companii aflate la prima participare, iar numarul lor creste de la o zi la alta.

———

Prima editie a topului Green Business Index

Sursa: www.greenrevolution.ro

Prima editie a topului Green Business Index a desemnat cele mai responsabile companii pe baza unor chestionare detaliate, ale caror date au fost analizate de experti independenti de mediu. Iata cum arata clasamentul final al celor mai verzi afaceri romanesti:

Locul 1 – Siveco Romania
Locul 2 – Holcim Romania
Locul 3 – SC Danone PDPA SRL
Locul 4 – Coca-Cola HBC Romania
Locul 5 – Rompetrol Rafinare
Locul 6 – Ecosistem
Locul 7 – Carpatcement Holding
Locul 8 – SC Agacon Suceava
Locul 9 – Eco-X
Locul 10 – Rompetrol Petrochemicals

 

Sursa si mai multe informatii aici sau / si (+ foto) aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează