Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Topul Green Business 2011

0

Lansat in 2010 la initiativa Asociatiei Green Revolution, proiectul Green Business Index (GBI) este recunoscut drept singurul top al celor mai verzi companii din Romania si reprezinta un instrument de monitorizare si evaluare a initiativelor mediului de afaceri dedicate protectiei mediului.

In topul Green Business Index poate participa orice companie din Romania, indiferent de domeniul de activitate sau de dimensiunea afacerii.

Mai mult de 60% dintre companiile inscrise din 15 martie pana acum in GBI 2011 sunt companii aflate la prima participare, iar numarul lor creste de la o zi la alta.

———

Prima editie a topului Green Business Index

Sursa: www.greenrevolution.ro

Prima editie a topului Green Business Index a desemnat cele mai responsabile companii pe baza unor chestionare detaliate, ale caror date au fost analizate de experti independenti de mediu. Iata cum arata clasamentul final al celor mai verzi afaceri romanesti:

Locul 1 – Siveco Romania
Locul 2 – Holcim Romania
Locul 3 – SC Danone PDPA SRL
Locul 4 – Coca-Cola HBC Romania
Locul 5 – Rompetrol Rafinare
Locul 6 – Ecosistem
Locul 7 – Carpatcement Holding
Locul 8 – SC Agacon Suceava
Locul 9 – Eco-X
Locul 10 – Rompetrol Petrochemicals

 

Sursa si mai multe informatii aici sau / si (+ foto) aici.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.