Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TOP 3 traineri, coachi și companii furnizoare de training conform L&D Survey 2019

0

TOP 3 traineri, coachi si companii furnizoare de training conform L&D Survey 2019, realizat de Learning Network

Bucuresti, 4 noiembrie, 2019: Marti 29 octombrie a avut loc Gala L&D Awards, momentul de celebrare a invatarii in organizatii, in care au fost acordate distinctiile Gold, Silver si Bronze celor mai apreciati traineri, coachi si companii furnizoare de programe de formare din Romania.  Premiile au fost acordate in urma evaluarilor facute de comunitatea de HR si L&D in L&D Industry Survey, cea mai ampla cercetare cantitativa in domeniu. 576 de respondenti au avut ocazia sa nominalizeze si sa recomande trainerii, coachii si companiile cu care au avut cele mai bune rezultate in anul anterior.

„Misiunea Learning Network este de a promova invatarea continua ca modalitatea de a face fata schimbarilor, atat in mediul organizational, cat si in viata personala. Credem ca invatarea este un fel de a fi si ne bucuram sa fim terenul de joaca al celor care impartasesc aceleasi valori ca si noi: invatare continua, comunitate, grija, responsabilitate, creativitate, inovare si bucurie. Evenimentul a fost foarte emotionant. Ne-am bucurat sa putem oferi un moment de recunoastere celor care muncesc zi de zi sa imbunatateasca performanta organizationala si personala a clientilor lor.”  – Clementina Anghelache, fondator Learning Network.

Iata distinctiile oferite:

Bronze Award Coach: Alain Cardon, Metasysteme Coaching si Petra Mueller Demary, Solution Surfers.

Silver Award Coach: Paul Olteanu

Gold Award Coach: Madi Radulescu, MMM Consulting

Bronze Award Trainer: Simona Podgoreanu, Exec-Edu si Mihai Curelea, Scoala de training

Silver Award Trainer: Lavinia Rasca, Exec-Edu

Gold Award Trainer: Paul Olteanu

Bronze Award Company: Learning Architect si Dynamic Learning

Silver Award Company: Interact si Stand for Development

Gold Award Company: Exec-Edu si Trend Consult.

Learning Network ii felicita pe premianti, pe toti cei care au fost nominalizati in Top L&D 2019 si le multumeste partenerilor si celor care au fost alaturi in organizarea evenimentului: Magicianul Augustin, pianistul Nicolae Dumitru si echipa Teatrului Elisabeta.

Cercetarea „L&D Industry Survey – Romania 2019” si TOP L&D 2019 pot fi achizitionate online cu o reducere de 45% pana la data lansarii: 10 noiembrie.

Despre Learning Network

Learning Network este principala platforma dedicata specialistilor de L&D din Romania, unde cream si selectam continut de invatare destinat oamenilor din organizatii. De 7 ani, Learning Network este aici pentru a sprijini si contribui la dezvoltarea pietei de learning, creand cel mai consistent si valoros repertoriu de cursuri si furnizori. Prin aceasta participam concret la formarea si educarea continua a oamenilor, cu rezultate pentru organizatiile din care fac parte. Scopul nostru este ca prin recomandarile facute si un continut relevant oferit in forme variate, sa iti dam putere prin unul dintre cele mai importante instrumente de crestere ale lumii: INVATAREA.

Mai multe despre Learning Network la https://www.learningnetwork.ro/.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.