VIDEO „Tobosar, caut trupa” sau despre povestea Boéme

0

Povestea Boéme incepe simplu: doi oameni cauta ceva.

Robert Finariu – un tanar chitarist, foarte motivat si determinat, dupa ce hoinareste prin lume si capata ceva experienta – de scena, dar si de viata – ajunge in punctul in care isi da seama ca nu vrea sa faca nimic altceva in afara de muzica, si abandoneaza totul pentru un vis. Ajunge in Bucuresti si incepe ca toti ceilalti. Cu un mesaj pe internet, ca-si cauta ‘trupa’ :.)

Diana Burciu – deja trecuta prin experienta trupelor, care aproape abandonase ideea ca exista o jumatate ‘muzicala’ pentru ea, da atentie acestui mesaj, desi gradul de incredere ca ar fi putut iesi ceva era cam de 2%…

Nu au trecut mai mult de 30 de secunde dupa ce s-au intalnit, pana ce si-au dat seama ca pot comunica si crea impreuna. Diana a trecut testul, Robert s-a indragostit de vocea ei si asa a inceput totul.

Au inceput sa cante piese simple, coveruri, pana au ajuns sa se cunoasca si sa se simta liberi pe partea de creatie. Au urmat multe momente frumoase, multe stari, prietenie , atractie, certuri, filozofii, destainuiri, vise, calatorii, si din toate aceste experiente au inceput sa iasa piesele proprii, amandoi fiind foarte incantati de rezultat.

Robert este puterea in aceste melodii , iar Diana este visarea si sensibilitatea. Astfel, muzica lor este completa, pe partea de emotie. Pe partea de ritm insa, cei doi au simtit un gol si s-au intors la…. mesaje pe internet: ‘TOBOSAR CAUTA TRUPA ‘-  toate mesajele din 2008 pana azi, bine analizate de Diana care cauta un anume profil . Si uite asa a aparut Mircea Vartan, un tanar pasionat de jazz, care a fost incantat de muzica celor 2, desi nu era jazz.

Numele de Boéme a aparut intr-un moment de criza, cand nu mai stiau ce cuvinte aleatorii sa traduca in rusa, poloneza, ebraica, doar doar o iesi ceva original, diferit de banalele englezisme.

S-au intors putin la ei, spunand: hai sa fie ceva ce ne reprezinta? cum suntem noi?.. Pai noi suntem …boemi..

Cei trei se pregatesc sa-si lanseze primul album in 2013. Ei spun ca natura este cea care ii inspira cel mai mult, dar uneori vorbesc si despre societate sau unele experiente personale.

Piesa lor de debut se numeste Me and autumn,

Aici puteti asculta si urmari videoclipul piesei  http://www.youtube.com/watch?v=7UL6octxdsk

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează