Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TNW Romanian Startup Awards şi-a desemnat câştigătorii

0

Află cine sunt cei mai talentaţi antreprenori şi cele mai promiţătoare start-up-uri din România

 

Marţi, 5 februarie, The Next Web Romanian Startup Awards şi-a desemnat câştigătorii.

TNW Romanian Startup AwardsDupă 5 săptămâni de nominalizări şi voturi online, publicul a ales cele mai promiţătoare start-up-uri şi aplicaţii, dar şi cei mai apreciaţi investitori şi fondatori din România! Premiile au fost înmânate de Patrick DeLaive, Co-Fondator The Next Web, în cadrul unei întâlniri a comunităţii tech din România.

În urmă cu cinci săptămâni, The Next Web şi Geekcelerator anunţau Romanian Startup Awards, competiţie online ce îşi propunea să descopere cei mai talentaţi antreprenori, fondatori şi investitori, dar şi cele mai promiţătoare start-up-uri din România. Publicul şi-a putut nominaliza favoriţii, juriul The Next Web a ales finaliştii, iar câştigătorii au fost aleşi prin vot tot de către public.

Au fost primite 1489 de nominalizări la cele 7 categorii de concurs şi 8569 de voturi care au desemnat următorii câştigători:

 

Câştigătorii vor primi bilete la TNW Conference Europe 2013 care va avea loc în Amsterdam pe 25 şi 26 aprilie. Premiile au fost înmânate câştigătorilor de Patrick DeLaive, Co-Fondator The Next Web, în cadrul unei întâlniri a comunităţii tech care a avut loc marţi, 5 februarie, la Club Mojo.

În cadrul reuniunii, Patrick De Laive a cunoscut câştigătorii, unii dintre antreprenorii nominalizaţi la Romanian Startup Awards, alături de alţi reprezentanţi ai scenei tech din România. Seara s-a încheiat pe acordurile classic rock interpretate de băieţii de la BENETONE Band, iar berea a fost oferită de Okapi Studio.

———

Despre TNW Startup Awards

TNW Startup Awards celebrează antreprenoriatul în hub-urile tehnologice ale Europei. În fiecare ţară vor fi înmânate 7 premii la evenimentele care vor avea loc în Berlin, Londra, Dublin, Paris, Barcelona, Bucureşti, Varşovia, Amsterdam, Kiev, Moscova, Istanbul şi Copenhaga. Categoriile de concurs sunt: start-up-ul anului, cel mai bun (co-)fondator, cea mai bună aplicaţie web, cea mai bună aplicaţie mobilă, cea mai bună experienţă a utilizatorului, cel mai bun desing şi cel mai bun investitor. Câştigătorii TNW Startup Awards sunt aleşi prin vot de către public. Nominalizările se efectuează online la http://thenextweb.com/startupawards/romania

Despre The Next Web

TheNextWeb.com este sursa globală de ştiri despre tehnologie, business şi cultura. De la lansarea sa din ianuarie 2008 şi până astăzi, site-ul a ajuns la un trafic lunar de 6 milioane de vizitatori din întreaga lume şi se mândreşte cu audienţa sa internaţională.

Conferinţa The Next Web este a doua cea mai mare conferinţă despre internet din Europa şi are loc în luna aprilie a fiecărui an în Amsterdam, Olanda.

The Next Web Romanian Startup Awards este un eveniment organizat cu sprijinul Digi TV, Realitatea.net, România Liberă, Business Woman, Market Watch, Cariere Online, Business Cover, Tech Cover, IQ Ads, România Pozitivă, Radio Lynx, Incont.ro, Metropotam, Wall-Street.ro, Startups.ro, Venture Connect, Akcees, Studenţie.ro, Online Student, Agora şi Best Resource.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.