Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tinerii din Ciocănești au rămas fără microbuzul care le dădea aripi. Call to action la crowdfunding-ul Asociatiei pentru Educatie Antrepreneoriat si Leadership

0

Tinerii din Ciocănești au rămas fără microbuzul care le dădea aripi. După 26 ani, Furia și-a dat obștescul sfârșit. Furia Roșie (nume de alint inspirat de la motorul ce abia o punea în mișcare) a sprijinit copiii defavorizați în proiectele lor pentru comunitate.

Toate proiectele de implicare comunitară – strategie ce sta la baza activității Asociației pentru Educație Antreprenoriat și Leadership – depind de ea. Furia a fost ”motor” în:
• Sute de cadouri distribuite copiilor din familii defavorizate prin Moș Crăciun Comunitar, in fiecare an.
• 11 ediții de Școli de Vară de educație nonformală pentru copiii din cele 5 sate ale comunei.
• Zeci de deplasări de lucru, în care tinerii au construit ei înșiși o cabană proprie – Satul Educației Non-formale.
Ajută-ne să continuăm să oferim acces la noi orizonturi și experiențe educaționale!
Află povestea pe îndelete și susține printr-o donație la următorul link.
Despre Asociatia pentru Educatie Antreprenoriat si Leadership (ApEAL): ApEAL experimentează un concept de dezvoltare comunitară prin educarea tinerilor și implicarea acestora în proiecte comunitare și/sau personale, în comunitatea rurală Ciocănești, Dâmbovița.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.