Timisoara, primul oras iluminat electric din Europa acum 125 de ani!

1

O lampă uriaşă a fost instalată în Piaţa 700 din Timişoara. Lampa are aproape 7 metri şi este luminată de un bec de o jumătate de metru. Felinarul electric marchează împlinirea a 125 de ani de când Timişoara a devenit primul oraş iluminat electric, din Europa. Fundaţia Academică Culturală este iniţiatorul proiectului

„Lampa gigant a costat 30.000 de euro, iar banii provin din diferite sponsorizări. Felinarul a fost donat municipalităţii timişorene, care în primăvară va decide unde va fi amplasată definitiv lampa.”

Realitatea.net a scris un articol despre acest eveniment.

lumina-2

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    As avea o intrebare de ce chiar Timisoara dintre toate orasele posibile a fost prima iluminata??? V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati ilumina si pe mine..

Comentează