Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara: Acces la educație de calitate în comunități dezavantajate

0

RO100 Timișoara Edu, Comunitate locală a Platformei România 100 la Timișoara, vă invită la evenimentul „Acces la educație de calitate în comunități dezavantajate”

Comunitatea locală RO100 Timișoara Edu vă invită la evenimentul « Acces la educație de calitate în comunități dezavantajate » ce va avea loc în data de 22 Iunie 2018, orele 18h00, la Sala Vieneza din Timișoara, str. Ady Endre, nr.11. Evenimentul este organizat de un grup de voluntari care își propun dezvoltarea unor inițiative în domeniul educației, dedicate unor comunități cu provocări multiple.

Pornind de la premisa că fiecare copil trebuie sa aibă șanse egale, ne propunem, prin acest eveniment, să identificăm impedimentele care limitează accesul la o educație de calitate în mediile dezavantaje (social, geografic, etc) cât și posibile soluții, inițiative și acțiuni testate și implementate cu succes în diferite zone ale țării.

Evenimentul de față îi are ca invitați pe:

domnul Valeriu Nicolae, fondator al Clubului de Educație Alternativă Ferentari, membru al Platformei România 100 și un cunoscut editorialist și activist civic;

doamna Mirela Ștețco, dascăl, formator de profesori, director Training and Support Teach for Romania;

doamna Violeta Dascălu, directoare la școala „Ferdinand I”, sector 2, București.

Moderează evenimentul domnul Mihai Maci, filozof și lector universitar la Universitatea din Oradea.

Participanții vor avea ocazia să îi cunoască pe membrii Comunității locale RO100 Timișoara Edu și să afle despre modalitățile de implicare personală și de dezvoltare a comunităților locale, pentru a schimba în bine România și mediul civic românesc, în special pe direcția educație / social .

  • În prezent, Comunitatea RO100 Timișoara Edu caută să dezvolte proiecte în domeniul educațional, cu scopul de a crea o comunitate activă care să reacționeze unit în susținerea unor activități educative de calitate și care să dea rezultate, în special în rândul copiilor provenind din medii dazavantajate. Activitatea comunității RO100 Timișoara Edu va fi prezentată în cadrul evenimentului, de către Cătălin Șipoș, moderator al comunității.

Loc de desfășurare:

Sala Vieneză

Str. Ady Endre, nr. 11, Timișoara

Intrarea este liberă.

Rugăm participanții să confirme prezența prin înscrierea în prealabil aici:

http://bit.ly/educatieRO100

www.ro100.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.