TIMIȘOARA este CEL MAI FRUMOS ORAȘ din România, ne spun cei de la Hai la Bord!

0

Cea mai nouă provocare lansată de blogul celor mai frumoase povești despre România, a luat sfârșit. “Hai la Bord!” și-a propus, în urmă cu două luni, să afle care este CEL MAI FRUMOS ORAȘ din țara noastră și, cu ajutorul cititorilor săi fideli, a reușit să afle: TIMIȘOARA este, oficial, CEL MAI FRUMOS ORAȘ DIN ROMÂNIA.

“Capitala Banatului” a reușit să acumuleze cele mai multe voturi (37%), surclasând contracandidate puternice, ca Brașov (care a ocupat locul al doilea, cu 15% din voturi) și Sibiu (“medaliata cu bronz”, care a acumulat 14% din voturi).

Timp de două luni, internauți din întreaga țară, dar și de peste hotare, și-au exprimat opțiunea, alegând una dintre următoarele variante nominalizate la râvnitul titlu de “CEL MAI FRUMOS ORAȘ din România”: Timișoara, București, Brașov, Craiova, Piatra Neamț, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Băile Herculane, Oradea, Sinaia, Sibiu, Sighișoara, Altul, Nu știu.

Cei care au votat și-au susținut orașul natal, au ales localitatea în care și-ar dori să trăiască sau au optat pentru așezarea de care-i leagă cele mai frumoase amintiri.

Anda și Ionuț, moderatorii blogului care a inițiat această campanie, le transmit călduroase mulțumiri tuturor celor care au votat, au susținut inițiativa lor sau, pur și simplu, au vizitat blogul, la adresa hai-la-bord.blogspot.com.

EXTRA INFO

Doi tineri entuziaşti au lansat anul trecut, în premieră în România, un blog cu o misiune îndrăzneaţă. “Hai la bord” va promova adevărata imagine a ţării noastre, una plină de poveşti fantastice, cu care numai patria mioritică e în stare să se mândrească.

Anda şi Ionuţ, amândoi pasionaţi de călătorii, s-au cunoscut în 2004, dar ziua de 8 august 2008 a constituit începutul acestei frumoase aventuri, care s-a concretizat în acest blog, ce combină turismul cu fotografia. Ei au călătorit în întreaga ţară, dar şi pe meleagurile vecine şi au adunat un bagaj important de aventuri pe care sunt nerăbdători să le împărtăşească cu cititorii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează