TIMIȘOARA este CEL MAI FRUMOS ORAȘ din România, ne spun cei de la Hai la Bord!

0

Cea mai nouă provocare lansată de blogul celor mai frumoase povești despre România, a luat sfârșit. “Hai la Bord!” și-a propus, în urmă cu două luni, să afle care este CEL MAI FRUMOS ORAȘ din țara noastră și, cu ajutorul cititorilor săi fideli, a reușit să afle: TIMIȘOARA este, oficial, CEL MAI FRUMOS ORAȘ DIN ROMÂNIA.

“Capitala Banatului” a reușit să acumuleze cele mai multe voturi (37%), surclasând contracandidate puternice, ca Brașov (care a ocupat locul al doilea, cu 15% din voturi) și Sibiu (“medaliata cu bronz”, care a acumulat 14% din voturi).

Timp de două luni, internauți din întreaga țară, dar și de peste hotare, și-au exprimat opțiunea, alegând una dintre următoarele variante nominalizate la râvnitul titlu de “CEL MAI FRUMOS ORAȘ din România”: Timișoara, București, Brașov, Craiova, Piatra Neamț, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Băile Herculane, Oradea, Sinaia, Sibiu, Sighișoara, Altul, Nu știu.

Cei care au votat și-au susținut orașul natal, au ales localitatea în care și-ar dori să trăiască sau au optat pentru așezarea de care-i leagă cele mai frumoase amintiri.

Anda și Ionuț, moderatorii blogului care a inițiat această campanie, le transmit călduroase mulțumiri tuturor celor care au votat, au susținut inițiativa lor sau, pur și simplu, au vizitat blogul, la adresa hai-la-bord.blogspot.com.

EXTRA INFO

Doi tineri entuziaşti au lansat anul trecut, în premieră în România, un blog cu o misiune îndrăzneaţă. “Hai la bord” va promova adevărata imagine a ţării noastre, una plină de poveşti fantastice, cu care numai patria mioritică e în stare să se mândrească.

Anda şi Ionuţ, amândoi pasionaţi de călătorii, s-au cunoscut în 2004, dar ziua de 8 august 2008 a constituit începutul acestei frumoase aventuri, care s-a concretizat în acest blog, ce combină turismul cu fotografia. Ei au călătorit în întreaga ţară, dar şi pe meleagurile vecine şi au adunat un bagaj important de aventuri pe care sunt nerăbdători să le împărtăşească cu cititorii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează