Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TimeBank caută web developeri pasionaţi!

0

TimeBank.ro se dezvoltă repede și frumos, iar odată cu creșterea numărului de utilizatori, cresc și cerințele acestora cu privire la dezvoltarea și ȋmbunătățirea platformei.  În infograficul realizat ȋn decembrie, poți vedea cum crescuse numărul celor care ȋnvață cu ajutorul platformei, după doar o lună de la lansare.

De aceea ne-am hotărȃt să ne mărim echipa cu 3 voluntari dornici să ne ajute pe partea de back-end și 2 care să ne ajute pe partea de front-end.

logo_rgb (1)

Așa că dacă vrei să înveți mai multe despre dezvoltare web, hai în echipa noastră:

BackEnd, dacă:

FrontEnd, dacă:

 • știi ceva PHP
 • preferabil, ai mai lucrat cu Symfony 2.1
 • știi câte ceva despre Apache server
 • știi să folosești Git, esti ok cu sistemele UNIX
 • întelegi HTML&CSS
 •  chiar știi HTML&CSS
 • ai mai lucrat cu JavaScript
 • ești dispus să înveți despre Twig
 • știi să folosești Git ori înveți repede

Acum lucrăm din toate colțurile lumii și ne auzim mai mult pe Skype, de aceea căutăm voluntari preferabil din București sau Iași, să ne ȋntȃlnim mai ușor. Dacă ești însă din alt oraș și vrei să ne ajuți, dă-ne un semn și vom găsi o soluție împreună.

Important e să poți aloca 7-10 ore pe săptămână proiectului. De restul ne ocupăm noi: provocarea de a lucra la platforma care își propune să readucă bucuria în educație şi includerea proiectului în portofoliul personal, oportunităţi de networking şi training şi, nu în ultimul rând, alăturarea în echipa noastră faină de voluntari.

 Te rugăm să:

 • ne trimiți CV-ul tău (ori un link spre LinkedIn)
 • ne arăți la ce ai mai lucrat până acum
 • ne scrii câteva cuvinte despre motivația ta în proiect
 • ne spui cât de bine stapânești tehnologiile pe care le folosim

That’s it! Așteptăm un email de la tine pe hr[at]timebank.ro până pe 6 aprilie 2013!Cu cât primim vești de la tine mai repede, cu atât mai repede îți și răspundem, căci nouă ne plac oamenii harnici! Abia așteptăm să te cunoaștem și să ȋnvățăm ȋmpreuna!

 544183_10201053951415837_216390960_n

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.