Theory of Mind și-a lansat noul clip – Brown Eyes – dedicat celor care iubesc, au iubit sau au de gând să se îndrăgostească

0

Theory of Mind (TOM) și-a lansat cel mai proaspăt clip, la una dintre cele mai bune piese ale trupei – Brown Eyes —> http://youtu.be/zx2t_EN2d3s

„Este o piesă pe care o dedicăm tuturor celor care au iubit, iubesc sau au de gând să se îndrăgostească”, spune Vladimir Bosânceanu, vocalul trupei și compozitorul pieselor TOM.

TOM

Videoclipul este realizat în Anglia, de Eduard Micu, un regizor român stabilit acolo, iar cele 2 personaje din poveste sunt 2 actori, prieteni ai acestuia.

Brown Eyes face parte de pe primul album ce poartă numele trupei, lansat în noiembrie 2013. Brown Eyes este, de altfel, piesa cu care băieții s-au lansat în muzică, piesa intrând, la vremea respectivă, în playlistul Radio Guerrilla.

Despre cei 4 TOM, Adrian Despot spune că „nu mă așteptam să aud vreodată în Romania o trupă care sa aibă o asemenea abordare stilistică”.

Theory of Mind lucrează, în acest moment, la cel de-al doilea album.

Theory of Mind, înființată în luna februarie 2013 la Cluj, înseamnă Vladimir Bosînceanu (voce, chitară, compoziţii), Andrei Bosînceanu (bass), Alex Cos (chitară) şi Tudor Bilt (tobe). 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează