Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

The Spot EP! Al doilea material discografic produs de BRUM

1
Al doilea material discografic produs de BRUM, s-a lansat în data de  22 ianuarie și se poate asculta pe bandcamp-ul trupei. The Spot, este un EP de muzică electronică ce combină elementele instrumentelor acustice, conține patru piese, înregistrate și mixate de către Uțu Pascu și masterisate de Dan Griober.
Photo by Mihai Surdea
 
De asemenea, EP-ul beneficiază de doi invitați la voce, este vorba de EM (Emanuela Alexa) în piesa The Spot și Gabi Szorad în piesele Reasons și Glad.
 
În perioada imediat următoare, BRUM va susține o serie de concerte prin țară, unde vor promova proaspătul lansat material. Agenda turneului este următoarea: – 24ian Control Club București; – 26ian Home Bar Sibiu; – 2feb Tîrgu-Mureș J’ai Bistrot; -4feb Cluj The Shelter. Concertul de lansare din Timișoara, va avea loc în 16 februarie, în clubul, recent deschis, Escape Venue, în cadrul evenimentului Infusion.
 
Cătălin Vastagu, Anghel Mailat şi Radu Pieloiu activează în formula actuală din anul 2012 iar proiectul a derivat din Brum Conspiracy si Bumbapa, binecunoscute scenei româneşti prin concertele lor în deschidere la band-uri ca Unkle, Tricky, Sofa Surfers, Pink Martini, Brain Damage şi din cadrul multor festivaluri şi cluburi din Europa.

The Spot EP, este al doilea material de studio al trupei BRUM, după Today, album lansat în aprilie 2015.
 
The Spot EP se poate asculta/downloada/cumpăra de aici: https://brumelectrolive.bandcamp.com/album/the-spot-ep
Photo by Mihai Surdea.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.