Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

 1. avatar

  Foarte fain! :o)

  Multzam ca ai pus linkul catre filmuletz, nu am avut niciodata curiozitatea sa-l caut si sa-l vad cap-coada… desi vorbeam despre el in necunostinta de cauza! :o)

  Sper sa reusesti sa „servesti” cat mai multi romani ca mine – „ignoranti” nu pentru ca nu ne pasa, ci pentru ca nu e e prioritar pe lista de taskuri zilnice.

  Tine-o tot asa! ;o)

  Bogdan

Comentează