CLUJ: Textilia – Povești și târg de sezon țesute cu dichis

0

Evenimentul Textilia – Povești și târg de sezon țesute cu dichis vă provoacă să participați la patru zile intense de discuții, lecții și expunere cu vânzare, în contextul meșteșugului și a interesului pentru tradiție și comunitate.

Afis eveniment

În perioada 19-22 noiembrie vom aduce sub acoperișul Bastionului Croitorilor din Cluj-Napoca manageri de afaceri sociale, artiști, designeri, meșteșugari și specialiști în marketing cu scopul de a ne îmbogăți cunoștințele în materie de promovare a produselor tradiționale și artizanale.

O figură publică rareori are nevoie de prezentare. Cu toate acestea, Adela Pârvu ne oferă ocazia să o cunoaștem și în alte culori decât cele obișnuite. Membru al echipei emisiunii Visuri la cheie, Adela ne va fi alături vineri, 20 noiembrie pentru a susține responsabilitatea socială și pentru a ne povesti cum ne putem promova produsele prin intermediul unui articol bine scris.

Pentru copiii puși pe șotii și dornici de aventură, am pregătit sesiuni de povești cu ajutorul librăriei Bookstory din Cluj-Napoca. Rodica Tulbure și Sandu Barbu vor rosti formule magice sâmbătă, în intervalul orar 15:00-16:00. Duminică va fi porție dublă de povești, de la ora 12:00 și de la ora 15:00, ornată cu ciocolată caldă și turtă dulce.

În zilele de 21 și 22 noiembrie vă așteptăm să vă faceți rezerva de energie și cadouri în cadrul expoziției cu vânzare de sezon. Evenimentul este cu intrare liberă, în intervalul orar 10:00-18:00.

Vă așteptăm!

Pentru mai mult detalii, puteți accesa pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1506354739662476/
Textilia este o Structură de Economie Socială care-și desfășoară activitatea în localitatea Sic din Cluj-Napoca Proiectul “Punți comunitare” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează