Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CARACAL: Termen EXTINS pentru înscrieri la atelierul „Primul meu film documentar”

0

PMFD#7 Caracal | Termen extins

Pentru că a fost săptămâna Școala Altfel, Paștele și o scurtă, dar mult așteptată vacanță, am extins termenul pentru înscrieri la atelierul Primul meu film documentar, ediția a 7-a Caracal 2016, până pe data de 10 mai. Dacă ai între 14 și 19 ani și înveți în Caracal, atunci completează formularul de aplicare disponibil la adresa http://goo.gl/forms/1oESpnQBYj.

unnamed

Atelierul „Primul meu film documentar” constă într-o serie de cursuri practice destinate formării de abilităţi în domeniul cercetării de teren, documentării sociale, precum și în domeniul vizualului (tehnici și metode de filmat, editat și fotografiat). Pe parcursul lunii mai, participanți vor realiza în echipe filme documentare orientate spre subiecte din propria comunitate.
Mai multe informații despre PMFD#7 Caracal, dar și despre alte ediții ale atelierelor de film documentar realizate de Asociația Vira sunt disponibile aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.