TENIS si NETWORKING

1

Sportul si oportunitatile de a cunoaste oameni ca tine este motivul pentru care merita sa participi la Turneele de tenis NAPARIS. La editia iunie 2009 au fost prezenti 87 participanti. Fosti campioni sau simpli pasionati de tenis, acum oameni activi in diverse domenii de afaceri sau intrecut pe 7 categorii de varsta in meciuri de simplu si dublu.

Turneul NAPARIS este cuprins in tabloul competitional al Federatiei Romane de Tenis, iar editia iunie 2009 a fost sustinuta de BRD, Skill Team, HEAD si Coca Cola. Pentru informatii suplimentare si inscrieri la urmatoarea editie sunati la: 0746.25.25.55 sau 0746.25.25.56

PS: Multumim Marian pentru informatii!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.