Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TENIS Maraton, editia 2010

1

Sportul si oportunitatile de a cunoaste oameni ca tine este motivul pentru care merita sa sustii si sa participi la TENIS Maraton 2010. Tenis Maraton 2010 este un eveniment dedicat jucatorilor ocazionali de tenis si reprezinta o sectiune a Turneului de Tenis Naparis 2010. Evenimentul se va desfasura in perioada 14-16 mai 2010

Vor fi alocate 4 (din cele 12) terenuri de tenis (zgura si instalatie de nocturna) numai acestei sectiuni, iar un MENTOR va sta la dispozitia celor ce vor sa-si perfectioneze tehnica de joc. Evenimentul este construit in conceptul TENIS si NETWORKING este sustinut de BRD, HEAD, Coca Cola si Skill Team.

Turneul NAPARIS 2010 este cuprins in tabloul competitional al Federatiei Romane de Tenis si se afla la a 9-a editie este sustinuta de BRD, Skill Team, HEAD si Coca Cola.

La editia din iunie 2009 au fost prezenti 87 participanti. Fosti campioni sau simpli pasionati de tenis, acum oameni activi in diverse domenii de afaceri sau intrecut pe 7 categorii de varsta in meciuri de simplu si dublu.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri la urmatoarea editie sunati la: 0746.25.25.55 sau 0746.25.25.56
Confirma acum prezenta ta la acest link (linkedin) sau pe Facebook aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Tweets that mention TENIS Maraton, editia 2010 | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.