TENIS Maraton, editia 2010

1

Sportul si oportunitatile de a cunoaste oameni ca tine este motivul pentru care merita sa sustii si sa participi la TENIS Maraton 2010. Tenis Maraton 2010 este un eveniment dedicat jucatorilor ocazionali de tenis si reprezinta o sectiune a Turneului de Tenis Naparis 2010. Evenimentul se va desfasura in perioada 14-16 mai 2010

Vor fi alocate 4 (din cele 12) terenuri de tenis (zgura si instalatie de nocturna) numai acestei sectiuni, iar un MENTOR va sta la dispozitia celor ce vor sa-si perfectioneze tehnica de joc. Evenimentul este construit in conceptul TENIS si NETWORKING este sustinut de BRD, HEAD, Coca Cola si Skill Team.

Turneul NAPARIS 2010 este cuprins in tabloul competitional al Federatiei Romane de Tenis si se afla la a 9-a editie este sustinuta de BRD, Skill Team, HEAD si Coca Cola.

La editia din iunie 2009 au fost prezenti 87 participanti. Fosti campioni sau simpli pasionati de tenis, acum oameni activi in diverse domenii de afaceri sau intrecut pe 7 categorii de varsta in meciuri de simplu si dublu.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri la urmatoarea editie sunati la: 0746.25.25.55 sau 0746.25.25.56
Confirma acum prezenta ta la acest link (linkedin) sau pe Facebook aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.