Tenis de Bine. Pentru mai binele copiilor cu dizabilități

0

22 mai 2022, ora 10:00- Eveniment organizat de Asociația Cip și Ciangi și Asociația CONIL în parteneriat cu Complex Cultural Sportiv Studențesc Tei și Academia Victor Hănescu

Într-o zi geroasă de noiembrie, un grup de oameni au decis să înceapă un proiect de sport din care copiii să câștige. Duminică, 22 mai, cu soarele de vară deasupra noastră, acest proiect demarează cu un episod-pilot.

”Tenis de Bine” este proiectul, iar Asociația Cip și Ciargi, alături de prietenii de la CONIL sunt organizatorii.

Ne-am propus ca cel puțin o dată pe lună, copii atipici, refugiați sau din comunități defavorizate să joace tenis, să descopere bucuria sportului și a prieteniei pe care acesta o poate genera. Alături de părinți eroi și antrenori cu experiență.

De asemenea, alături de organizatori, o mână de oameni empatici și generoși au decis să susțină acest prim eveniment. E vorba de Complexul Cultural Sportiv Studenţesc Tei, Academia Victor Hănescu și Decathlon România.

Planurile sunt mari și multe, iar copiii merită totul. Dacă lucrurile sunt grele pentru unii dintre noi, ei bine, pentru puștii cu autism, sindrom down, epilepise, scolioză, adhd sau întârizere mintală ele sunt mult mai dificile. Iar părinții lor merită la rându-le o anume susținere pe care statul român încă nu o poate oferi așa cum trebuie.

Susțineți copiii printr-un ”bravo”, o donație sau o vorbă bună în stânga și-n dreapta 🙂https://www.patreon.com/cipsiciargi 

https://conil.ro/#doneaza

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.