TELUS International Romania Community Board a dat startul inscrierilor pentru finantari ale proiectelor non-guvernamentale in valoare de 100.000 dolari!

0

TELUS International Europe a lansat la sfarsitul anului trecut fundatia TELUS International Romania Community Board, o iniţiativă de responsabilitate socială derulată de TELUS la nivel global, prin care compania va distribui anual până la 100.000 dolari către organizaţii non-profit din România, începând cu anul 2017.

TIE Community board CSR MEDIA banner

TELUS International Romania Community Board va oferi finanţare pentru programe sociale dedicate familiilor şi tinerilor, care se concentrează pe cel puțin unul dintre următoarele domenii: sănătate, educaţie şi mediu. Consiliul este format din lideri de marcă ai comunităţii, precum şi membri ai echipei TELUS International Europe, conduşi de către Preşedintele acestui consiliu, Eric Stab, CEO al Engie România.

Principalele criterii pentru a aplica pentru finantarea oferita de TELUS International Romania Community Board sunt urmatoarele: organizatiile neguvernamentale trebuie sa fie inregistrate in Romania, sa propuna un program specific care sa implice tinerii sau familiile si sa utilizeze inovatia sociala in abordarea unei probleme importante pentru societate. Valoarea proiectului trebuie sa nu depaseasca 5000 USD, iar proiectul propus trebuie sa se deruleze pe durata anului 2017 (atat termenul de lansare, precum si cel de incheiere sa fie in 2017).

Programele care au nevoie de finanţare pot fi înscrise printr-o platformă online dedicată, disponibila pe site-ul http://community.telus.com/. Membrii consiliului vor analiza cu atenţie aplicaţiile şi vor selecta acele programe cu cel mai mare impact asupra comunităţii locale.

Fondurile se vor aloca in 3 transe pe parcusul anului 2017, termenele limita pana la care se pot trimite aplicatiile fiind 24 februarie, 5 mai si respectiv 1 septembrie.

Organizatiile neguvernamentale sunt invitate sa trimita propuneri de proiecte pana la data de 24 februarie 2017, completand formularul online disponibil aici. Proiectele care vor beneficia de finantare in urma primei evaluari vor fi anuntate pana sfarsitul lunii martie 2017.

Pentru intrebari si claficari, puteti contacta reprezentantii fundatiei la adresa luisa.grigore@telusinternational.com.

TELUS International Romania Community Board este o initiativa de responsabilitate sociala derulata de TELUS International la nivel global si sustine filosofia companiei de “a darui acolo unde traim” care s-a tradus, in ultimii 12 ani, in donarea a peste 52.75 milioane de dolari si implicarea a peste 40.000 de voluntari care au avut un impact asupra a 2.1 milioane de copii si tineri.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.