Telekom Romania invită iubitorii de sport să ia startul la o nouă ediţie a Semimaratonului Gerar

0

Peste 700 de alergători și pasionați de mișcare sunt aşteptaţi să participe la cele două probe: cros (10,8 km) și semimaraton (21 km)
Competiţia se va desfăşura pe 31 ianuarie, în campusul Universităţii Politehnica din Bucureşti

telekom

Peste 700 de pasionați de mișcare sunt aşteptaţi să ia startul la cea de-a şasea ediţie a Semimaratonului Gerar, un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România şi totodată prima competiţie de alergare a anului. Competiţia se va desfăşura pe 31 ianuarie, ultima duminică din lună, în campusul Universităţii Politehnica din Bucureşti. Semimaratorul Gerar este susţinut de Telekom Romania, ca parte a campaniei pro-sănătate „Mişcarea face bine”, şi are drept scop promovarea alergării în aer liber, indiferent de anotimp sau de condiţiile meteorologice. Prin intermediul campaniei pro-sănătate „Mișcarea face bine”, lansată în anul 2011, zeci de evenimente sportive au fost desfășurate și susținute, numărul acestora crescând de la an la an.

Ediţia de anul acesta propune participanţilor două probe: cros ELTH (10,8 km) și semimaraton (21 km), cu două starturi diferite. Proba de cros este destinată participanţilor individuali, în timp ce probele de semimaraton se adresează echipelor formate din câte trei alergători (trei băieţi pentru clasamentul masculin – primul start, două fete şi un băiat/doi băieţi şi o fată pentru clasamentul mixt sau trei fete pentru clasamentul feminin – al doilea start). Cei care doresc să participe în competiţie trebuie să aibă vârsta de minimum 18 ani şi să se înscrie pe website-ul dedicat evenimentului, www.gerar.ro.

„La fiecare nouă ediţie a Semimaratonului Gerar constatăm cu bucurie faptul că în România există mulţi oameni activi, care practică sportul din convingere, chiar şi în această perioadă a anului. Cu toţii avem un lucru în comun: credem cu adevărat că mişcarea face bine, oriunde şi oricând. Îi invităm din nou să ia startul alături de noi, să ofere un model de echilibru, sănătate şi energie şi să arate românilor că alergarea poate fi practicată cu succes atât individual, cât și în echipă”, a afirmat Ruxandra Vodă, Director Comunicare, Telekom Romania.

Semimaratonul Gerar este organizat de Asociaţiile Club Sportiv „RO Club Maraton” și People for Sport România, împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti şi Asociaţia Bucharest Running Club.

Mai multe detalii despre eveniment, înscrieri şi regulament sunt disponibile pe www.gerar.ro sau pe platforma online a campaniei „Mişcarea face bine”, www.miscareafacebine.ro.

***

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piaţă, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii, precum și un timp de preluare preferențial de 10 secunde în call center. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicaţii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Clienţii beneficiază astfel de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet fix de până la 1Gbps și televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum și conținut de calitate și exclusivități – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează poziția Telekom Romania de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La finalul lunii septembrie 2015, peste 160.000 de clienţi au ales pachetele integrate de la Telekom Romania şi au devenit parte din universul MagentaONE.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții IT&C pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

Despre Ro Club Maraton
Ro Club Maraton este primul club al maratonistilor amatori din Romania. A fost infiintat in primavara anului 2008 de catre un grup de alergatori din Bucuresti si alte orase, sub forma unei organizatii non-profit. Obiectivul principal este promovarea alergarii pe distante lungi, ca sport de masa.
Principala conditie pentru acceptare in club este pasiunea pentru alergare si dorinta de a contribui la promovarea alergarii in Romania. Informatiile de baza despre Ro Club Maraton (inscrieri, membri activi, parteneriate) se gasesc pe www.roclubmaraton.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.