Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Telekom Romania anunță următoarele evenimente sportive din cadrul celei de-a IX-a ediții a campaniei „Mișcarea face bine”

0

Iubitorii de mișcare în aer liber se vor putea bucura de experiențe sportive variate în cadrul celei de-a noua ediții a campaniei „Mișcarea face bine”. Astfel, după Semimaratonul Gerar, ce a avut loc în luna ianuarie, și Maratonul Internațional Brașov, organizat în luna mai, în data de 3 august va avea loc la Brașov, în Piața Sfatului, tradiționalul festival de sport și sănătate „Cea mai mare oră de sport”, powered by Telekom Sport.

 

În cadrul evenimentului, participanții își pot testa abilitățile, alături de prieteni sau familie, în sporturi de echipă, precum volei, baschet, fotbal, badminton, ping pong sau la shooting gate-ul de fotbal. Nu vor lipsi nici sesiunile de fitness și aerobic, programul Les Mills, precum și clasele de Functional Training, Barre Fitness, Fight Klub Khai Bo, Kangoo Jumps maraton, susținute de cei mai buni instructori naționali și internaționali.

Cei pasionați de alergare pot participa la Crosul UpDown Run, în cadrul căruia au la dispoziție două probe, pentru care se pot înscrie până în data de 2 august aici:

  • proba de 4 km, dedicată celor care sunt pregătiți pentru noi provocări;

  • proba de 7 km, cu 340 m diferență de nivel, pentru alergătorii care nu se tem de înălțimi și cățărări, tipul de alergare fiind TRAIL.

Totodată, ediția de anul acesta a campaniei „Mișcarea face bine” aduce o nouă competiție pentru iubitorii de mișcare în aer liber. Telekom Sport devine partener al H3RO by Trichallenge, care va avea loc la Mamaia, în perioada 20-22 septembrie. Evenimentul va alinia la start sportivi din 30 de ţări și va desemna campionii naţionali la distanţă half şi supersprint.

Probele disponibile în cadrul competiției de la Mamaia sunt:

  • Triatlon individual, unde concurenții pot alege să concureze la probele de Half, Olimpic, Sprint sau Supersprint;
  • Triatlon ștafetă, cu probele Sprint relay, Half relay sau Olimpic relay;
  • Aquathlon individual cu o singură probă, Aquathlon.

Înscrierile în Triatlon sunt deschise aici.

Ne bucurăm să putem oferi o nouă experiență anul acesta iubitorilor de mișcare în aer liber, sportivi de performanță sau amatori. Pe lângă tradiționalul eveniment pe care îl organizăm la Brașov, vom fi prezenți în septembrie la Mamaia, unde se desfășoară cel mai mare triatlon din Europa de Sud-Est, H3RO. Astfel, cei care vor să facă mișcare vor putea alege fie alergare la altitudini de 625 m, în curbura internă a Carpaților, fie pe nisipul fin de la malul Mării Negre sau, de ce nu, să participe la ambele evenimente. O parte din taxele de participare la aceste competiții vor fi direcționate prin Fundația Telekom Romania către cei care suferă de afecțiuni grave și au nevoie de susținere financiară”, a declarat Ionela Paunică, Director Executiv, Fundația Telekom Romania și Expert PR, Telekom Romania.

Cea mai mare oră de sport” și H3RO by Trichallenge sunt organizate de Telekom cu sprijinul Asociația Basarabii, Smartatletic și GetFIT.

*

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Despre Fundația Telekom Romania

Fundația Telekom Romania este o organiație non-profit care susține mai multe categorii de persoane aflate în situații speciale, cauze sociale, copii diagnosticați cu boli grave, tineri talentați, și care răspunde solicitărilor umanitare provocate de calamități naturale. Fundația Telekom Romania este în mod activ implicată în identificarea oportunităților, dar și în rezolvarea situațiilor sociale dificile care apar în interiorul comunității.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.