Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Telekom Romania anunta lansarea celei de-a noua editii a programului „Bursele Telekom”, prin care sustine performanta tinerilor in educatie

0

Telekom Romania anunţă cea de-a noua ediţie a programului Bursele Telekom”, prin care susține performanța tinerilor în educație

  • 5 studenți vor beneficia de câte o bursă lunară în valoare de 1.900 de lei, acordată în perioadele ianuarie – iunie și octombrie – decembrie 2019;

  • Ediția 2018 a programului „Bursele Telekom” se adresează studenţilor din anul I ai unei instituții de învățământ superior din România, învățământ la zi, profil real;

  • 105 studenți au beneficiat de susținere financiară din partea Telekom Romania, de la lansarea programului de burse și până în prezent.

Telekom Romania anunţă lansarea celei de-a noua ediții a programului „Bursele Telekom”, prin care urmărește să identifice și să susțină financiar 5 tineri cu rezultate academice excepționale. Programul este deschis studenților admiși într-o instituție de învățământ superior din România, aflați în anul I, învățământ la zi, profil real, la specializările automatică și calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației. Susținerea financiară este în valoare de 1.900 de lei lunar pentru fiecare student, sumă acordată în perioadele ianuarie – iunie și octombrie – decembrie 2019.

Programul Bursele Telekom reprezintă deja o tradiție prin care Telekom Romania susține și încurajează performanța tinerilor în educație. Această susținere este deosebit de importantă, în contextul în care România ocupă locul 20 în rândul statelor membre ale Uniunii Europene în ceea ce privește absolvenții de facultăți din domeniul științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii (STEM), cu un indice al economiei și societății digitale (DESI) în anul 2018 de 14.4%, în scădere cu 2.2 procente față de anul 2017 și la o diferență de 4.7 procente față de media europeană. Ne dorim ca programul Bursele Telekom să ofere tinerilor șansa de a-și urma pasiunea pentru domeniul studiat, să fim partenerul și sprijinul de care au nevoie la început de drum”, a declarat Florina Șerban, Expert Responsabilitate Corporativă, Telekom Romania.

Ediţia 2018 a programului „Bursele Telekom” se desfăşoară în perioada 1 noiembrie – 14 decembrie 2018, astfel:

  • 1 – 30 noiembrie 2018, ora 23.59 – înscrierea candidaților pe website-ul www.burseletelekom.ro;

  • 12 decembrie 2018 – anunţarea celor 10 finaliști;

  • 14 decembrie 2018 – sesiuni de interviuri cu juriul „Bursele Telekom”, ediția 2018;

  • 14 decembrie 2018 – anunţarea celor 5 studenți câștigători.

Juriul „Bursele Telekom” este format din profesioniști din domeniul resurselor umane și al comunicării și cadre didactice universitare de specialitate, astfel: Cristina Bazavan – Blogger, fost redactor șef revista Tabu, jurnalist Europa FM, Radio 21, Emil Cazacu Profesor Doctor Inginer, Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnica din Bucureşti, Mihaela Perianu – Fondator şi Managing Partner, AIMS Executive Search & Consulting, Claudiu Gura Mentor CoderDojo Romania, consultant IT cu experiență în companii multinaționale, Sorin Psatta – Lector, Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti și Integrated Communication Director, Graffiti BBDO România, Mihai ComșaRecruitment, Assessment and Employer Branding Supervisor, Telekom Romania și Mihai Popa RaduManaging Partner, Seeds for Success.

Bursele Telekom” este un program de responsabilitate corporativă al Telekom Romania, organizat cu scopul de a identifica tineri cu potențial de lideri, pasionați de domeniul pe care şi l-au ales pentru studiu, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite, care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat. Programul a fost lansat în anul 2010 și a susținut an de an studenți cu performanţe deosebite în domeniul lor de studiu. Până în prezent, 105 bursieri, studenți la universități de prestigiu din România, au beneficiat de susținere financiară din partea Telekom. Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.

Raport de țară pentru România privind Indicele Economiei și Docietății Digitale (DESI) pentru anul 2018.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.