Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Telekom Romania anunta castigatorii celei de-a noua editii a programului „Bursele Telekom”

0

Telekom Romania anunţă câștigătorii celei de-a noua ediţii a programului „Bursele Telekom”

Telekom Romania oferă prin programul de responsabilitate socială „Bursele Telekom” câte o bursă lunară în valoare de 1.900 de lei pentru cinci studenți cu rezultate academice excepționale. Câștigătorii celei de-a noua ediții a programului, care vor beneficia de susținere financiară în perioadele ianuarie – iunie și octombrie – decembrie 2019, sunt:

1. Livia Măgureanu

2. Ana-Maria Milcu

3. Sara Petres

4. Ştefan Şovea

5. Bogdan Gabriel Drăghici

Ediția de anul acesta a programului „Bursele Telekom” s-a adresat studenților aflați în anul I de studiu într-o instituție de învățământ superior din România, învățământ la zi, profil real, la specializările automatică și calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații sau tehnologia informației.

În fiecare an, prin programul „Bursele Telekom” descoperim tineri excepționali, care ne impresionează prin dorința de a face performanță în educație, prin ambiția de a-și construi un parcurs profesional încă din primii ani de facultate, dar și prin responsabilitatea și spiritul civic de care dau dovadă prin implicarea în proiecte extracurriculare. Generația digitală este foarte bine pregătită, curioasă să descopere și să inoveze, ceea ce face ca misiunea juriului să fie extrem de dificilă în alegerea câștigătorilor. Mulțumim participanților pentru încredera acordată acestui program și juriului pentru implicare”, a declarat Florina Șerban, Expert Responsabilitate Corporativă, Telekom Romania.

Anul acesta s-au înscris în competiție 75 de tineri, din care juriul a ales 10 finalişti şi 5 câştigători în urma interviurilor de selecţie.

Juriul „Bursele Telekom”, ediția 2018, a fost format din: Cristina Bazavan – Blogger, fost redactor șef revista Tabu, jurnalist Europa FM, Radio 21, Emil Cazacu Profesor Doctor Inginer, Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnică din Bucureşti, Claudiu Gura Mentor CoderDojo Romania, consultant IT cu experiență în companii multinaționale, Sorin Psatta – Lector, Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti și Integrated Communication Director, Graffiti BBDO România, Mihai Comșa – Recruitment, Assessment and Employer Branding Supervisor, Telekom Romania, Mihai Popa Radu – Managing Partner, Seeds for Success.

Bursele Telekom” este un program de responsabilitate corporativă al Telekom Romania, organizat cu scopul de a identifica tineri cu potențial de lideri, pasionați de domeniul pe care şi l-au ales pentru studii, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite, care s-au remarcat prin proiecte extracurriculare şi activităţi de voluntariat. Programul a fost lansat în anul 2010 și a susținut an de an studenți cu performanţe deosebite în domeniul lor de studii. Până în prezent, 110 bursieri, studenți la universități de prestigiu din România, au beneficiat de susținere financiară din partea Telekom. Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.