Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TEDxConstanta – a cincea ediție la malul Mării Negre

0

TEDxConstanța 2020
Perspectives. Our future!

CONSTANȚA – Cu ocazia celei de-a cincea ediții TEDxConstanța de la malul mării, te invităm să ni te alături și de data aceasta.

Anul 2020 s-a dovedit încă de la început unul dur. Având în vedere acest lucru, credem că un eveniment TEDx axat pe tema pe care o propunem se află în conformitate directă cu starea reală a contextului global și ar putea la fel de bine să ne ghideze prin aceste vremuri provocatoare, atunci când devenim mai conștienți de forma noastră tranzitorie.

Conștientizarea fragilității umane ne oferă noi perspective, ne dă șansa de a schimba lucrurile și de a avea parte de un final diferit și favorabil nouă ca oameni, atât împreună, cât și individual, pe plan personal și profesional. Omul a sfidat multe legi de-a lungul anilor și a reușit să se ridice din cenușă asemenea păsării Phoenix, iar acum, într-un punct de cotitură, trebuie s-o facă din nou, iar noi am ales momentul: 3 octombrie 2020. Pentru siguranța voastră și a celor dragi vouă, ne-am decis să vă ușurăm participarea mutând totul online.

„În 2020, Ediția a 5-a TEDxConstanța ne aduce provocări în plus la nivel organizatoric și, în același timp, și oportunități: ne adresăm unui public mai larg și pentru prima data avem și vorbitori internaționali!” a declarat Cornel Marcu, deținătorul licenței de organizare a evenimentului TEDxConstanta. Tot acesta adaugă: „Tema de anul acesta sperăm sa aducă participanților un plus extraordinar: ideea că schimbarea perspectivelor ne ajută să ne adaptăm, implicit să mergem mai departe și într-un fel special, să ne ofere unghiuri importante despre cunoașterea noastră și a celorlalți!”.

Pe data de 3 octombrie 2020 te așteptăm să iei parte la evenimentul anului. Vino să asculți ce au de spus vorbitorii TEDxConstanța. Ediția de anul acesta vă va uimi în adevăratul sens al cuvântului.
Printre vorbitorii ce vor urca pe scena virtuală TEDx se numără: Ciprian Stănescu (co-fondator Social Innovation Solutions), Răzvan Popescu-Mirceni (director S.E.O.P.M.M), Dan Amariei (vocalist al trupei OCS), Cristina Tartău (arhitect și supraviețuitor COLECTIV), Alina Greavu (aka ALUZIVA), Teia Ciulacu (fondator Asociața ViitorPlus), Clemente Cappello (antreprenor), Bîlbă Anca (psihoterapeut), Tanya Katphal (fondator Eat My News), Cristian Presură (Research Scientist at Philips Research Eindhoven) iar lista nu se oprește aici.

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul evenimentului, respectiv la adresa: https://bit.ly/3hz8A4D.

Un eveniment susținut de: Banca Transilvania, OIL-Terminal, Argus Constanta, Dobrogea, AYG România, Leadership Today, Mind Evolution, România Pozitivă, IQAds, SMARK, Constanta100%, Ziua de Constanta.

Pentru mai multe informații despre eveniment, de la cum puteți deveni voluntari, la cum puteți susține evenimentul, vă rugăm accesați www.tedxconstanta.ro, sau pe social media, Facebook (https://www.facebook.com/TEDxConstanta/) / Instagram (https://www.instagram.com/tedxconstanta/).

Conferința TED oferă șabloanele generale pentru programul TEDx, dar evenimentele individuale, precum și TEDxConstanța sunt organizate independent.

Despre TEDx
Un eveniment TEDx este o întâlnire locală unde se alternează discursuri live și clipuri înregistrate la conferințele TED. Evenimentele TEDx sunt planificate și coordonate independent, pe conceptul de la comunitate la comunitate. Fiecare eveniment este dezvoltat independent, fiind unic la nivel de conținut și design, dar totodată, cu caracteristici comune. Un eveniment TEDx este organizat de voluntari din comunitatea locala și, ca orice alt eveniment TED, nu conține nicio urmă de agendă comercială, religioasă sau politică. Scopul evenimentului este să reprezinte o scânteie pentru conversații, conectare și comunitate. Toate evenimentele TEDx prezintă probleme variate și o diversitate de voci din mai multe discipline. Până la urmă, unde este distracția fără puțină diversitate? Mai multe detalii despre TEDx aici.

Despre TED
“TED” vine de la Technology, Entertainment, Design, trei domenii largi care, în mod colectiv, ne modelează viitorul. TED în sine se distinge de alte conferințe. Este vorba despre discursuri de 18 minute, sau mai puțin, ce abordează cu pasiune unele dintre cele mai inovative idei de pe planetă. Speakerii TED și TEDx abordează cele mai dure întrebări ale umanității, încercând să răspundă cu inovație, spirit întreprinzător și optimism. TED este o suită de discursuri scurte, pregătite cu atenție, demonstrații și performanțe ce concentrează o idee și o gamă largă de subiecte pentru a promova învățarea, inspirația și curiozitatea spre a provoca o serie de conversații care contează cu adevărat. TED este o serie de conferințe globale inițiată în Statele Unite în 1984, organizate pentru a răspândi ideile ce merită promovate. Mai multe despre misiunea TED aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.