Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TEDxCluj 2014 – evenimentul inspirațional al anului în Cluj!

0

Participă la Conferința TEDxCluj 2014 cu tema LEARN – UNLEARN – RELEARN ce va avea loc în 8 Noiembrie, ora 8:00, la Cinema ’Florin Piersic’.

O zi de terapie și recreere pentru creier și suflet, cu peste 20 de speakeri și 1000 de participanți care se întrec care mai de care să răspândească idei, experiențe și emoții valoroase.

Bilete pot fi achiziţionate de pe site-ul evenimentului www.tedxcluj.com şi încă poţi profita de ofertele disponibile.

tedx cluj 2014

Pe data de 8 noiembrie 2014 ne întâlnim într-o locație generoasă, la Cinema “Florin Piersic”, pentru încă o ediţie TEDxCluj. De data aceasta cu o temă care vrea să revoluţioneze modul în care gândim şi ne raportăm la societate: LEARN – UNLEARN – RELEARN. Cu alte cuvine, ediţia care ne va arăta cum să ne dezvoltăm abilitatea secolului 21: schimbarea.TEDxCluj 2014 înseamnă o zi întreagă de sesiuni de speech-uri, cu o listă de speakeri pe măsură, personalități remarcabile nu doar prin exemplaritatea experienţei umane, ci şi prin pasiunea pusă în varii cauze civice:

 • Prinţesa Maria Sturdza (filantrop),
 • Mihai Ghyka (consultant comercial),
 • Solomon Marcus (pionier în lingvistică matematică),
 • Dr. Raed Arafat (SMURD),
 • Alexandru Mironov (povestitor SF),
 • Brad Blanton (autor),
 • Cosmin Alexandru (consultant transformare organizaţională),
 • Cristian Lupşa (editor),
 • Ionuţ Alexandru Budişteanu (inventator),
 • Libal Andras (cercetător fizică computaţională),
 • Răzvan Exharhu (jurnalist),
 • IvCelNaiv (scriitor român contemporan anonim),
 • Roxana Mocanu (consultant în procese de formare continuă),
 • Ioan Alexandru Drăgan (membru Cluj Innovation City),
 • Mădălina Mocan (director Centrul Raţiu),
 • Ştefan Dărăbuş (Hope & Homes for Children),

În pauze vor avea loc performance-uri interactive şi un Innovation Expo creativ unde poți face cunoștință cu proiecte extraordinare, innovative și creative, mai mult sau mai puțin cunoscute.

Pe 8 Noiembrie, de la ora 8:00 până la 20:00, la Cinema Florin Piersic, va fi o zi de ținut minte pentru Cluj-Napoca! Tu ți-ai rezervat un loc în sală? Nu ezita să inviți un prieten sau mai mulți. Îți vor mulțumi!

Detalii și înscrieri:

www.tedxcluj.com/join
http://www.facebook.com/tedxcluj

TEDxCluj este o inițiativă locală și independentă, care aduce experiența internațională TEDx în Transilvania.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.