Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Te gândești că începe facultatea și nu știi ce să faci cu timpul tău liber? Sau, pur și simplu, simți nevoia de o schimbare?

0

Află că EESTEC Bucharest recrutează și te așteaptă cu brațele deschise. Da, pe tine! Știi de ce?

Pentru că noi credem că ești dornic de a învăța lucruri noi, vrei să te autodepășești și să te dezvolți pe plan personal și profesional.

Pentru că noi simțim că ești entuziasmat, plin de energie și vrei să ieși din zona de confort, cunoscand oameni pasionați și diferiți.

Pentru că noi ne gândim că îți place să călătorești ușor și ieftin într-una dintre cele 27 de țări în care activăm.

Dacă simți că nu ne-am înșelat, aplică până pe 16 octombrie pe www.eestec.ro/aplica și vino să te convingi singur că este locul potrivit pentru tine!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.