Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Talentul tău poate lua dimensiuni globale

0

AIESEC este o organizație de tineret globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ale unei instituții de învățământ superioare. AIESEC este prezentă în peste 125 țări și reprezintă o oportunitate unică de dezvoltare la nivel personal şi profesional într-o organizație bazată pe leadership, integritate și creativitate.

aiesec 2014

Unul dintre cele mai importante programe AIESEC, Global Internship Program, devine acum Global Talent. Rămâne același program de stagii de practică plătite, țintite specific către a dezvolta participanții pe plan profesional și îndrumându-i să se specializeze într-o anumită ramură a unui domeniu. Ele durează între 3 și 18 luni și implică munca la o gamă variată de companii, organizații, instituții sau multinaționale. Domeniile accesate sunt educație, marketing, și IT. Aplicările sunt deschise până în data de 9 noiembrie pe siteul www.aiesectm.ro. Beneficiile vin și ele de la sine: experiența de lucru internașională, cunoştinţe teoretice şi practice în domeniul tău de interes, acces la training-uri şi pregătiri gratuite și mulți prieteni din întreaga lume.

Pentru toți cei interesați și doresc mai multe detalii, ne vom afla și la  Târgul de Carieră Angajatori de Top în data în data de 31.10-1.11.2014, la standul AIESEC.

AIESEC Timișoara susține experiența internațională și diversitatea culturală, așa că vă așteptăm în număr cât mai mare.

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.