Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TalentBet ofera locuri gratuite companiilor creative romanesti la Spring Semester/Young Lions Design

0

The Alternative School sustine antreprenoriatul local din industria comunicarii: #TalentBet ofera locuri gratuite companiilor creative romanesti la Spring Semester/Young Lions Design.

Pana pe 19 aprilie, agentiile locale de branding, packaging, design si creare de produs isi pot trimite cate o echipa de creativi la TheAlternativeSchool / semestrul cu focus pe Design, in cadrul platformei #TalentBet, fara niciun cost.

“Am scanat industria, ne-am auzit deopotriva cu seniori si tineri creativi. Dincolo de exceptiile notabile, bate un vant de letargie, combinat cu ingrijorare si punctual,  depresie. In peisajul asta, prin #TalentBet, la #TheAlternativeSchool, oferim o injectie de energie, vitalitate, ghidaj si inspiratie. Din 2005 sustinem industria de creativitate prin programe educationale cu focus pe expunere internationala si vremurile pandemice, ca orice criza, merita transformate intr-un catalist pentru evolutie. Spiritul scolii a fost mereu pro-solutie si ramanem consecventi”, a declarat Teodora Migdalovici, fondatoarea scolii.

Lansata anul trecut, ca o formula de constructiva reactie la provocarile pandemiei, platforma #TalentBet a activat, complementar ofertei clasice a scolii, oportunitati pentru companii si tineri comunicatori talentati: intalniri digitale cu lideri creativi, lucru pe briefuri de criza, editare de portofolii si mentorat, dublat de consultanta in personal branding.

Daca in 2020 #TalentBet s-a adresat intregului ecosistem – multinationale si companii locale, parteneri fiind Carrefour, BCR, Eurosalt si Dulce Bun, in 2021 proiectul e dedicat companiilor antreprenoriale romanesti din industria comunicarii, cu focus pe cele specializate in design.

Echipele vor avea acces la cursurile The Alternative School tinute de lideri mondiali ai domeniului – jurati si castigatori de trofee la Cannes Lions, Red Dot, D&Ad sau Penta Awards.

Participantii vor lucra pe briefuri date de companii locale performante si la final, vor avea sansa sa se califice la competitia digitala #YoungLions Design, de la Cannes Lions, totul in parteneriat cu George, primul banking inteligent.

Click AICI pentru programul complet.

Companiile interesate sa-si trimita cate o echipa la semestrul Design pot cere detalii la win@canneslions.ro sau pe whatsapp, la 0744 10 50 15.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.