Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Takeaway.com lansează Takeaway Pay, un serviciu corporate de tip indemnizație digitală pentru masă

0

București, 10 Decembrie 2020. Platforma online de livrare mâncare Takeaway.com a lansat un serviciu de catering și livrare mâncare care oferă posibilitatea companiilor din România să ofere angajaților lor un nou tip de beneficiu: indemnizația digitală pentru masă. Concret, angajații primesc o indemnizație pentru a comanda prin intermediul platformei Takeaway.com și li se poate livra prânzul sau cina oriunde lucrează, fie acasă, fie la birou. Serviciul se numește Takeaway Pay și este acum disponibil în România, permițând clienților să comande de la aproape 3.000 de restaurante partenere ale Takeaway.com.

Nevoia de acest nou serviciu a apărut în contextul în care telemunca și restricțiile impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus a făcut ca mersul angajaților la cantină sau la restaurant să nu mai fie posibil. Pe lângă asta, bonurile de masă se numără printre cele mai frecvente beneficii de angajare din România. Așadar, Takeaway Pay este pregătit să ajute angajatorii să ofere mai ușor o indemnizație digitală flexibilă pentru angajații lor, indiferent de locul în care lucrează. Pentru Zornitsa Chugreeva, Regional Manager Bulgaria & Romania la Takeaway.com, lansarea vine într-un moment ideal: „În acest fel, companiile pot contribui la satisfacția angajaților și pot fi un angajator atractiv chiar și în aceste vremuri”.

Cu Takeaway Pay, companiile pot stabili cu ușurință restricții de comandă pentru angajații lor, cum ar fi limitarea comenzilor la programul de lucru și la zilele lucrătoare. Sistemul nu necesită procese complicate de gestionare a cheltuielilor; în schimb, companiile primesc o singură factură la sfârșitul lunii, care poate fi de asemenea integrată cu ușurință cu sistemele de resurse umane și contabilitate.

Takeaway Pay include, de asemenea, funcții care permit evenimentelor online și organizatorilor de conferințe virtuale să ofere participanților un voucher digital care poate fi utilizat pentru a comanda prin intermediul platformei Takeaway.com. Având în vedere industria evenimentelor puternic afectată de pandemia de coronavirus, Takeaway Pay este foarte potrivit pentru a ajuta organizatorii de evenimente români să ofere o alternativă pentru catering în zona de întâlniri, conferințe și multe altele în întregime virtuale.

Takeaway Pay este deja activ în alte țări și deservește mii de companii din întreaga lume. Mai multe informații despre serviciu găsiți aici.

Pentru detalii suplimentare, accesați https://www.justeattakeaway.com/

Despre Just Eat Takeaway.com N.V.

Just Eat Takeaway.com (LSE: JET, AMS: TKWY) este un lider mondial pe piața de livrare de alimente online în afara Chinei.

Cu sediul în Amsterdam, compania se concentrează pe conectarea consumatorilor și a restaurantelor prin intermediul platformelor sale. Cu peste 205.000 de restaurante conectate, Just Eat Takeaway.com oferă consumatorilor o mare varietate de produse alimentare. Just Eat Takeaway.com colaborează în principal cu restaurante care livrează. În plus, Just Eat Takeaway.com oferă serviciile sale proprii de livrare pentru restaurantele care nu livrează singure.

Combinația dintre Just Eat și Takeaway.com a crescut rapid pentru a deveni un lider pe piața de livrare de produse alimentare online, cu operațiuni în Regatul Unit, Germania, Olanda, Canada, Australia, Austria, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Franța, Irlanda, Israel, Italia, Luxemburg, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Spania și Elveția, precum și prin parteneriate în Mexic, Columbia și Brazilia.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.