Tabere naţionale gratuite

0

„Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) pune la dispoziţia elevilor, studenţilor, tinerilor şi cadrelor didactice, în perioada 13.06-13.09 a.c., 12 tabere naţionale pentru vacanţa de vară. Participanţii beneficiază de aproape 1000 locuri de cazare, în 11 centre de agrement.

Întregul sejur, incluzând cazare şi masă, este gratuit. De asemenea, tinerilor li se oferă gratuit, servicii de animaţie de vacanţă precum şi un program tematic specific. Activităţile sunt organizate cu animatori şi organizaţii profesioniste. Pentru a participa la taberele naţionale, aspiranţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii. De pe site-ul MTS, www.mts.gov.ro, se pot descărca criteriile de selecţie şi formularele de înscriere.” Mai multe informaţii pe formare.info

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează