Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tabăre la munte în Vacanța Educativă Kristopher

0

Transforma-ti 7 zile si 6 nopti intr-o experienta unică si de neuitat, in tabara educativa Kristopher. Editia a-5-a alaturi de echipa de mentori, tabara dedicata copiilor kinestezici este alternativa sanatoasa de petrecere a timpului liber într-un mediu in care participantii, parinti si copii leaga noi prietenii si de bucura de frumusetile naturii, invata lucruri noi si cel mai important, isi dezvolta personalitatea si increderea in sine.

Capture

Premieră în România! Tabăra Educativă Kristopher anunță înscrieri pentru cele două tabere ce vor avea loc în perioadele 24-30 iunie ( 6-12 ani) și 17-21 iulie ( 3-6 ani). Cazarea și mesele sunt puse la dispoziție de partenerii noștri de încredere din cadrul Pensiunii Casa cu Tei – Sărata Monteoru. Situată printre dealurile din staţiunea Sărata-Monteoru, Pensiunea Casa cu Tei oferă o terasă cu vedere panoramică, facilităţi de divertisment în aer liber piscină, locuri de joacă și bibliotecă. Restaurantul hotelului Casa cu Tei oferă o ambianţă rustică şi loc de luat masa atât în interior, cât şi în aer liber.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.