Tabăra unde copiii învață să vadă lumea altfel

0

Tabăra de explorare creativă JuKaVa, între 5 și 10 august, dedicată copiilor de 8-12 ani, este creată special pentru ca micuții să capete o viziune mai completă asupra lumii în care trăiesc.  Vor învăța cum se face brânza la o stână, cum se cresc peștii la o păstrăvărie, vor face drumeții pe dealurile înverzite de pe valea Lotrului, vor construi și spune povești, vor dansa și vor picta, împreună cu trei coordonatori cu experiență în lucrul cu prichindeii și în psihoterapie.

Lungimea taberei (6 zile), formatul (un trainer la fiecare 4 copii, așa încât toți cei mici să fie auziți și să le fie hrănite nevoile de afecțiune și atenție) și activitățile care o compun, vor alcătui o experiență valoroasă. În tabăra noastră copiii nu doar petrec câteva zile. Aici ei sunt susținuți să-și conștientizeze calitățile și să le pună în valoare, sunt ajutați să se integreze într-un grup și să se susțină reciproc, înțeleg mai bine mediul natural și felul cum acesta funcționează.

Printre activitățile în care copiii vor participa se numără:

– excursii la stână, păstrăvărie și la spectaculoasa hidrocentrală Ciunget

– drumeții, lecții de orientare și jocuri în natură

– ateliere de pictat și de făcut colaje

– ateliere de construit și de spus povești

– teatru din basme

– seri de filme educaționale

Tabăra este creionată pentru copiii de 8-12 ani, și se întinde de-a lungul a 6 zile și cinci nopți (5-10 aug). Include cazare, trei mese pe zi și transport dus-întors. Meniul va fi complet sănătos, asigurat de un bucătar dedicat ce va folosi la gătit produse locale.

Toate detaliile pe JuKaVa.ro

JuKaVa este un grup de oameni pasionați de armonia familială, organizând cu bucurie, atât pentru copii, cât și pentru părinți, ateliere, petreceri de tip quest, ieșiri de weekend și tabere magice.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.