Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tabăra Dorului – 8 locuri gratuite pentru copii

0

A patra ediție a Taberei Dorului va avea loc pe 25-28 august 2016 la Azuga, iar familiile interesate să participe gratuit se pot înscrie până pe 30 iunie.

Tabăra Dorului este un week-end terapeutic organizat de Asociația ‚Există viață după doliu!’ cu locuri gratuite pentru familii monoparentale cu venituri mici, care primesc acolo îndrumarea, susținerea emoțională și resursele pentru a trece mai ușor prin perioada de adaptare după pierderea prematură a unuia dintre părinții care întrețin familia.

Tabara Dorului

Timp de 4 zile, 8 familii din toată țara vor participa la exerciții de psihoterapie de grup, terapie prin artă, relaxare în natură, adaptate la nevoile fiecărui participant de către echipa de psihoterapeuți alcătuită din Iulia Savoș și Ioana Dăncescu și de 2 voluntari. Cazarea, masa, transportul și activitățile terapeutice sunt asigurate cu implicarea sponsorilor și donatorilor asociației.

În anii trecuți, 37 de familii au beneficiat gratuit de sprijin în Tabăra Dorului. Familiile interesate se pot înscrie până pe 30 iunie 2016, apoi vor participa la o discuție telefonică cu organizatorii, iar pe 15 iulie vor fi anunțate familiile participante.

Detalii la 0745.55.66.02, http://www.existaviatadupadoliu.ro/ si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tabaradorului

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.