Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tabara de pictura Hobby Art pentru adulti – nivel incepatori’

0

Aceasta tabara este pentru persoanele care doresc sa invete sa picteze precum si pentru persoanele care sunt autodidacte si au nevoie sa deprinda din cunostintele practice si trucurile unui profesionist.

Tabara va fi axata pe munca in atelier unde Tudor Francu, pictor profesionist ne va impartasi din cunostintele si experienta lui practica despre teoria culorilor, teoria contrastelor, compozitie, peisaj impresionist si ne va asista in munca individuala la sevalet.

afis r

Cele 15 editii finalizate cu succes din 2009, ne-au determinat sa ne gandim la editiile viitoare, astfel ca dedicam o editie anual pentru cei care doresc sa invete sa picteze alaturi de noi.
Iata o marturie a unei persoane care a fost in tabara anterioara pentru incepatori:

”Tabara de pictura este un prilej nemaipomenit sa descoperi oameni minunati si sa te redescoperi ca si artist/copil. Am retrait jocurile copilariei, am ras si am cantat, emotii ce ne-au inspirat in realizarea noilor picturi. Cu ajutorul lui Tudor am capatat increderea de care aveam nevoie pentru a continua pe aceasta directie artistica si a vedea lumea in culori. Pictand si repictand ajungi sa intelegi micile taine care in final te ajuta sa desavarsesti creatia. Multumesc Tudor & Simona!!!” – octombrie 2014”

”Pictura nu este doar manuirea cu iscusinta a pensulei sau gasirea unui amestec potrivit de 2-3 culori. Pictura inseamna sa inveti sa vezi cu alti ochi natura si realitatea. Pictura inseamna sa descoperi intr-un peisaj sau intr-un grup de obiecte un pretext pentru a exprima o emotie, un sentiment, o idee. O imagine, oricat de simpla sau anosta, poate capata un cu totul alt inteles si se poate transforma in expresie personala, in momentul in care executia tehnica reuseste sa surprinda sau sa redea o anumita emotie, o anumita stare sau idee. Un colt de natura devine imagine, devine „peisaj”, in momentul in care adaugam o amprenta personala la ceea ce vedem, la ceea ce ni se dezvaluie in fata ochilor. Iar rezultatul poate fi o redare cat mai apropiata de autentic, poate fi o „realitate” imbogatita cromatic sau o expresie fugara, extrem de sumara. Un grup de copaci sau o padure nu inseamana doar o pata de verde, ci inseama o multitudine de nuante de la albastru pana la galben, trecand prin orange sau rosu-caramiziu, zone de lumina si umbra, planuri spatiale diferite. Pictura inseamna sa stii sa vezi, sa intelegi ceea ce vezi si sa transformi”- Tudor Francu.

Tabara de pictura Hobby Art este un proiect Arbex Art Decor.

Delaii si inscrieri pe blogul dedicat taberei: https://tabarapictura.wordpress.com/?s=initiere

Parteneri oficiali ai acestui proiect sunt:

Atelierul de inramari Arbex Art Decor si magazinul online de decoratiuni de perete Deco-perete
Parteneri media: www.granturi.ro, www.businesswoman.ro, www.4arte.ro, www.arta-inramarii.ro, www.deco-perete.ro , www.avocatnet.ro, www.zilesinopti.ro, www.metropotam.ro, www.garbo.ro, www.decorette.ro, www.bizbrasov.ro, www.vreauarta.ro, www.artout.ro”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.