Tabara de pictura Hobby Art editia de iarna 2017

0

Arbex Art Decor te invita sa-ti incepi noul an intr-o atmosfera creativa, alaturi de persoane pasionate ca si tine, de pictura.

Tabara de pictura Hobby Art care se va desfasura la Predelut in apropiere de Bran in perioada 22- 29 ianuarie 2017  este dedicata persoanelor adulte care stiu sa picteze si isi doresc sa evolueze sub indrumarea unui profesionist – in persoana artistului plastic bihorean Tudor Francu, instructorul de pictura al Taberei de pictura Hobby Art din 2009.

afisr

Editia din ianuarie a taberei de pictura Hobby Art propune o tema mai apropiata de „realism” si de realitate, accentul fiind pus pe desen, pe studiul formelor si pe metoda de lucru flamanda ( tehnica flamanda in ulei). Stapanirea desenului ( adica controlul aspra formei) si tehnica de lucru flamanda sunt doua aspecte interconectate, primul fiind, de fapt, baza, fundamentul pe care s-a dezvoltat atat pictura Marilor Maestri din trecut, cat si modalitatile de expresie realist-contemporane.

Programul va fi presarat ca de fiecare data, in timpul liber cu activitati recreative, distractive, de grup. Nu va lipsi seara tematica, asa cum ne-am obisnuit de cateva editii incoace, precum si experienta surpriza pe care imi place s-o ofer celor care ne sunt alaturi la inceput de an.

Avantajele si oportunitati le pe care le ai participand la Tabara de pictura Hobby Art:

  • Cele mai reusite lucrari vor fi expuse pe blogul dedicat taberei
  • Participantii la taberele noastre au ocazia sa participe la expozitiile de pictura de grup pe care le organizam in fiecare an.
  • Toti participantii la taberele noastre beneficiaza de o ”reducere de artist”, la serviciul de inramari tablouri pe care-l prestam in atelierul Arbex Art Decor
  • Fiecare participant va primi la finalul taberei o diploma de participare 

Pentru detalii si inscrieri accesati linkul:   https://tabarapictura.wordpress.com/2016/10/19/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-iarna-2017/    .

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.