Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vaslui: Tabăra de astronomie „Să cunoaştem cerul!”

0

Tabăra de astronomie „Să cunoaştem cerul!”, ediţia a III-a,

03 – 07 august 2016. Rezervaţia Bădeana, Comuna Tutova, Judeţul Vaslui

Observatorul Astronomic şi Astroclubul „Perseus” al Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad, Județul Vaslui, va organiza Tabăra de astronomie „Să cunoaştem cerul!”, ediţia a IIIa, în perioada 03 07 august 2016. Această activitate se va desfăşura în apropierea Rezervaţiei Naturale Bădeana, Comuna Tutova, la circa 15 km sud de Bârlad.

Foto 1. Tabara de astronomie Sa cunoastem cerul!

Tabăra de astronomie este destinată în special celor pasionaţi de astronomie şi membrilor  Astroclubului „Perseus”. La această activitate se pot alătura şi alţi astronomi amatori de la alte cluburi şi asociaţii astronomice din ţară.

Toţi cei care doresc să participe în tabăra de astronomie trebuie să vină pregătiţi corespunzător acestui gen de activitate: cort, izopren, haine groase, apă şi alimente neperisabile pentru cel puţin 2 zile.

Publicul obişnuit poate participa împreună cu membri clubului de astronomie la observaţii astronomice, iar accesul va fi liber. Cei care doresc şi dispun de mijloc de transport personal pot să vină seara, după ora 20.30, în perioada 03 06 august 2016, să privească cerul prin diverese instrumentele aflate în dotarea observatorului astronomic.

Alte imagini din ediţia de anul trecut le puteți găsi pe:  https://www.flickr.com/photos/144426857@N06/sets/72157670964109545/

Trebuie să fac precizarea că în cazul în care condiţiile meteo vor fi nefavorabile acestui gen de activitate, organizatorii vor anula tabăra de astronomie!

Facebook: https://www.facebook.com/astrobarlad

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.