Tabara de Actorie / 2-8 August 2010

0

Nu rata ocazia sa participi la un workshop de vacanta complet! TeenMedia organizeaza Scoala de Vara intre 2 si 8 August! Ai ocazia sa joci in primul tau film, sa parcurgi toate elementele modulului de curs in numai o saptamana, intr-o vacanta pe care nu o sa o uiti!

Teen Media organizeaza Tabara de Actorie!!! Timp de 7 zile participantii locuiesc impreuna cu actorii departe de oras, iau parte la workshop-urile organizate zilnic in sala de conferinte si se distreaza alaturi de echipa Teen Media, descoperind o latura „umana” a celor care, de cele mai multe ori, par de neatins.

In fiecare zi va avea loc un Workshop de actorie intensiv. Vom viziona filme, spectacole de teatru inregistrate si vom comenta impreuna prestatiile actorilor. In plus, vei participa la realizarea unui film scurt-metraj, iar la final, un cadou din partea noastra – un dvd cu filmari din timpul excursiei!

Inscrie-te cat mai curand! Locurile sunt limitate!

Detalii pe:
www.cursurideactorie.wordpress.com
www.teenmedia.ro
office@teenmedia.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează