Tabăra Coolturală BookLand

0

Vacanța de vară, momentul mult așteptat de toți copiii, le oferă acestora prilejul să-și creeze amintiri de neuitat, de care să își amintească cu drag mult după ce au făcut primii pași în viața de adult. În timp ce ei se gândesc la distracție non-stop, momente petrecute de dimineața până seara alături de prieteni, fără grija școlii, părinții se gândesc inevitabil că nu ar strica dacă ar mai deschide o carte în tot acest timp și dacă ar mai învăța ceva util.

Tabara_Coolturala_Bookland_23

În această vară, nu există loc de compromis, dorințele părinților și ale copiilor se îndeplinesc deopotrivă, pentru că cei mici vor descoperi că pot să se distreze de minune și să învețe în același timp numai în Tabăra Coolturală BookLand, singură tabără din România care îmbină distracția cu o lista lungă de activități stimulante pentru cultura și disciplina copiilor.

Având la bază un concept inovator, care se bazează pe educația alternativă, Tabăra Coolturală BookLand pune accent pe dezvoltarea personală, sănătatea fizică și mentală a copiilor printr-un mix echilibrat de activități educaționale și distractive – workshop-uri de literatură, teatru, muzică, dans, astrologie, psihologie practică, antreprenoriat, oratorie dar și sesiuni de călărie, înot, fotbal, tiroliana, drumeții și treasure hunting, concurs foto, jocuri în echipă, teatru interactiv, karaoke.

Iar cu ajutorul invitaților din rândul actorilor, scriitorilor, artiștilor plastici și antreprenorilor, tinerii vor primi inspirația necesară pentru a-și descoperi adevăratul potențial.

În acest an Tabăra Coolturală BookLand se desfășoară în trei locații: Munții Apuseni (29.06 – 05.07), Valea Lotrului (12.07 – 19.07) și Galway-Irlanda (17.08 – 23.08) și se adresează copiilor cu vârste între 8-18 ani.

CONCURS: Câștigă un loc în Tabăra Coolturală BookLand, locația Munții Apuseni

Trimite pe adresa tabara@book-land.ro un eseu cu tema „O amintire de vacanta” și poți câștiga un loc în Tabăra Coolturală Bookland din Munții Apuseni! Concursul se desfășoară până pe 5 Iunie 2015,  iar câștigătorul va fi anunțat în data de 9 Iunie 2015. Câștigătorul va fi desemnat de către o comisie alcătuită din reprezentanți Bookland, pe baza următoarelor criterii: creativitate, originalitate, respectarea regulilor de ortografie și gramatică a limbii române.

Mai multe detalii despre Tabara Coolturală BookLand pe www.book-land.ro/tabara

Despre BookLand

În 2011 BookLand a adus schimbarea în lumea cărții. A coborât-o din turnul de fildeș și a adus-o în mijlocul oamenilor – în realitatea lor cotidiană și în spațiul lor de socializare și recreere – făcând-o astfel mai accesibilă și mai dezirabilă. BookLand s-a lansat în cel mai mare mall din București, printr-un târg de carte pilot. La cererea editurilor a continuat timp de 3 ani cu o caravană națională de carte, activă 10 luni pe an, care a poposit în centrele comerciale, piețele și parcurile din peste 40 orașe, devenind cea mai amplă manifestare culturală.  Lansarea librăriei online www.book-land.roa fost un pas firesc, oferind peste 30.000 de titluri de carte, e-books, audiobooks, muzică, film, jocuri, cadouri și birotică de la peste 200 furnizori. Tabăra Coolturală  BookLand adresată tinerilor – cu 2 ediții deja la activ – sub forma unui program de educație alternativă și nonformală vizează stimularea competențelor de comunicare și creativitate.  Din 2014 avem o nouă misiune: de a le oferi GRATUIT tinerilor instrumentele necesare dezvoltării personale și profesionale. Vrem să-i ajutăm să își descopere talentele, să acumuleze experiențe, să cunoască sute de profesioniști și să învețe lucruri noi pentru a-și putea modela viitorul. Conferințele practice pentru tineri BookLand Evolution se adresează tuturor liceenilor și studenților din 23 orașe. Ca extensie pragmatică a conferințelor, inPractica.ro este o platformă GRATUITĂ în care tinerii pot găsi oferte de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat, pentru a-și perfecționa abilitățile, a dobândi cunoștințe practice și a-și defini obiectivele carieristice. 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.