Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sustinem Scolile care daruiesc de Sarbatori

0

Au inceput inscrierile la Scoala care daruieste. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, Fundatia ECDL ROMANIA organizeaza din nou Scoala care daruieste,  prin care se promoveaza si se sprijina initiativele umanitare organizate de elevi si profesori in scolile din invatamantul preuniversitar din toata tara.

Spuneti ce fapte bune pregatiti impreuna cu profesorii si colegii vostri pentru Sarbatorile de Iarna si Mosul ECDL poate sa se alature evenimentului vostru! Inscrieri pana pe 7 decembrie 2014 inclusiv.

Incepand cu 24 noiembrie 2014, elevii si profesorii, care desfasoara proiecte cu acte de caritate in perioada Sarbatorilor de Iarna ce urmeaza, pot inscrie actiunile lor pe adresa contact@fundatiaecdlromania.ro si Fundatia ECDL ROMANIA va promova online evenimentele. Promovarea online a proiectelor poate conduce la sustinerea unora dintre beneficiarii proiectelor.scoala care daruieste ecdl

Impreuna ii putem determina pe ceilalti sa devina mai buni de Sarbatori.

La “Scoala care daruieste” pot participa toate unitatile scolare din invatamantul preuniversitar din Romania.

Proiectele trebuie sa reflecte acte de caritate desfasurate in folosul comunitatii.

Transmiterea descrierilor proiectelor pe contact@fundatiaecdlromania.ro  se face exclusiv in perioada 24 noiembrie – 7 decembrie 2014.

Detalii despre “Scoala care daruieste” se regasesc pe www.fundatiaecdlromania.ro.

Fundatia ECDL ROMANIA

Permisul european de conducere a computerului (ECDLEuropean Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in 150 de tari si numara pana in prezent 13 milioane de persoane inregistrate in program.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Pentru mai multe informatii despre standardul de certificare ECDL, accesati www.ecdl.ro  sau www.ecdl.org.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.