Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Susține și tu Fondul magic de Urgență pentru Spitale

0

Susține și tu Fondul magic de Urgență pentru Spitale. E nevoie să de contribuția fiecăruia dintre noi, pentru a dota cu echipamente de protecție și aparatură centrele medicale românești. Împreună putem înfrânge COVID-19!

Activitatea noastră este profund afectată de această criză. Ne-am reorganizat, însă, rapid și vom fi lângă familiile care au copii cu afecțiuni grave din România și Moldova, cu toate forțele noastre. Cu proiecte inovative, cu curaj și dedicare, alături de voi toți, cei care ne sunteți aproape.

Copiii, în general, nu sunt afectați direct de COVID-19. Copiii cu afecțiuni cronice, însă, sunt în pericol. Cei din spitale, cei cu imunitate slăbită, cei care nu mai pot beneficia de terapie, cei ai căror părinți își vor pierde joburile, cei care se vor afla, împreună cu familiile lor, în situații critice de sărăcie, de lipsă a medicamentelor și a celor necesare pentru supraviețuire.

Noi toți trebuie să redefinim termenul #împreunăîn perioada următoare.

Noi toți trebuie să punem umărul acum pentru a ajuta acolo unde va fi cel mai greu: în spitale, la oamenii din linia 1 – personalul medical.
În ultimele zile am încercat să găsim surse și resurse ca să putem face rost, din surse de încredere, de cât mai multe produse de maximă necesitate în centrele medicale. Este doar un început – sperăm să putem face mult mai mult împreună cu voi.

Nu va fi ușor pentru nimeni în perioada următoare, iar cei vulnerabili vor avea și mai mare nevoie de ajutorul nostru.

Cum puteți ajuta?
〽️ Donații prin SMS – trimite textul – SOLIDARITATE la 8864 ( 4 euro / lună) sau 8844 (2 euro/lună) (valabil în rețelele Vodafone, Orange, Digi și Telekom din România)
〽️ Donații prin cont – EURO: RO93RNCB0132142511010002 sau LEI: RO23RNCB0132142511010001
〽️ Direcționează 3,5% din impozit prin completarea formularului 230 https://asociatiamagic.ro/redirectioneaza/
〽️ Firma ta poate direcționa 20% din impozitul pe venit https://asociatiamagic.ro/contract/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.